Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID Movekid i-Size [61–125 cm] Granite

Dječja autosjedalica AXKID Movekid i-Size [61–125 cm] Granite

axkid
0-7 godina 61-125 cm Pričvršćivanje sigurnosnim pojasem

Axkid Movekid je proizvod u kojemu se inovacija i briga tvrtke Axkid susreću kako bi stvorile udoban prostor za vašeg malenog, opremljen praktičnim značajkama. Kompaktni dizajn Movekid-a lako se uklapa u dnevnu rutinu vašeg djeteta, čineći ga savršenim suputnikom za sve vaše roditeljske avanture!

427.41 €
449.90 €
3.221,60 kn 3.391,12 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 15.04.2024

16.4.2024

Dječja autosjedalica AXKID Movekid i-Size

61 – 125 cm
do 7 godina

Produžena vožnja u suprotnom smjeru sve do 36 kg (ili 125 cm)

Zaštitite svoje najmlađe na svakom putovanju s mogućnošću vožnje u smjeru suprotnom od smjera kretanja sve do 36 kg (ili 125 cm) – predanost poboljšanoj sigurnosti i praćenje preporučenih sigurnosnih standarda Axkid-ova su zadaća.

PRISTUPAČNA IZVRSNOST

Movekid premašuje očekivanja, pružajući opciju koja ne kompromitira Axkid-ove stroge sigurnosne standarde. Kod modela Movekid fokus usmjeren je na pružanje najviše kvalitete zaštite, dostupne svima.

ŠVEDSKI PLUS TEST

S pečatom švedskog Plus Test-a, Axkid Movekid osigurava najvišu sigurnost za najmlađe članove vaše obitelji. Uspješno je prošao jedan od najrigoroznijih sigurnosnih testova, s naglaskom na dobrobit vašeg djeteta.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-3

DODATNI UMECI SU UKLJUČENI

Fokusirajući se na najmanje putnike od 61 cm (6-9 mjeseci), Axkid Movekid dolazi s umetkom koji osigurava pravilno pozicioniranje vaših najmanjih članova obitelji. Umetak je lako odvojiv, te olakšava prijelaz na sljedeću fazu razvoja vašeg djeteta.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-12

DIZAJNIRAN ZA DJECU U RASTU

Axkid Movekid je jednostavna, kompaktna, i svestrana dječja autosjedalica, opremljena s čak 13 pozicija naslona za glavu, osiguravajući time najvišu udobnost tijekom svake faze rasta vašeg djeteta. Dizajniran s pažljivim razmatranjem, pruža dovoljno mjesta za noge i udoban položaj sjedenja za vaše dijete.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-4

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-14

VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU JE I DO 5 PUTA SIGURNIJA

Vožnja suprotnom smjeru je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti.

Pročitaj više – BLOG

axkid-suprotno-smjera-vožjne

KOMPAKTAN I ELEGANTAN DIZAJN

Axkid Movekid posjeduje sve sigurnosne značajke već poznatih autosjedalica Axkid, a opet je dovoljno kompaktan da se uklopi u različite modele automobila, stavljajući prostor i jednostavnost kao prioritet.

PRAVI ODABIR ZA PRODULJENU VOŽNJU U SUPROTNOM SMJERU (RE-BOARD)

Axkid Movekid se ističe pružanjem produljene zaštite pri vožnji u suprotnom smjeru za djecu do 125 cm ili 36 kg. Vožnja u suprotnom smjeru pruža do pet puta veću zaštitu za osjetljivi vrat i kralježnicu djeteta tijekom sudara. S mogućnošću prilagodbe različitim stadijima rasta, kompaktna autosjedalica Axkid Movekid osigurava da sva djeca mogu uživati u ovom visokom sigurnosnom standardu tijekom dužeg ili kraćeg putovanja okrenutog u suprotnom smjeru, pružajući izvrstan stupanj sigurnosti kako za dijete, tako i za svakog dragocjenog putnika.

PRISTUPAČNA IZVRSNOST I SIGURNOST

Građena na poznatoj čvrstoj i stabilnoj platformi Minikid modela, Axkid Movekid nudi kompaktno rješenje autosjedalice koje ne narušava sigurnost. Slijedi nagrađivane kvalitete svojeg prethodnika, kombinirajući pouzdanu izvrsnost Axkida s praktičnom pristupačnošću koju obitelji cijene.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-9

Zanima li vas usporedba Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid modela? Upoznajte se s razlikama između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid u ovom članku >>

Pročitaj više – BLOG

Dopustite da vam kažemo nešto više o Axkid Movekid autosjedalici

Axkid Movekid je kompaktna dječja autosjedalica s iznimno visokom razinom sigurnosti i praktičnim detaljima, koji pomaže u svakodnevnom životu roditelja, dizajnirana da se besprijekorno uklopi u svako putovanje, dugo ili kratko. Stvorena je prema sigurnosnom standardu R129 i preporučuje se za upotrebu do 125 cm ili 36 kg. Axkid Movekid je prošla švedski Plus Test, što je čini još jednom iznimno sigurnom dječjom autosjedalicom iz Axkid obitelji.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-18

PRILAGODLJIVA UDOBNOST ZA DJECU U RASTU

Započnite putovanje sa sigurnom, revolucionarnom autosjedalicom – Axkid Movekid. Promatrajte razvoj vašeg djeteta dok se ova autosjedalica besprijekorno prilagođava, počevši od otprilike 6-9 mjeseci pa sve do (pred)školskog uzrasta, oko 6-7 godina. S idealnim ergonomskim umetkom, koji pruža vrhunsku udobnost, te naslonom za glavu s čak 13 podesivih položaja, sve unutar dizajna koji je istovremeno kompaktan i prostran, ova autosjedalica redefinira standard dječjih autosjedalica. Movekid pruža dugotrajnu udobnost i sigurnost, prilagođavajući se svakom novom stadiju rasta vašeg djeteta.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-4

STROGO JAMSTVO SIGURNOSTI

Axkid Movekid ponosno nosi certifikat švedskog Plus testa, certifikat koji se dodjeljuje samo autosjedalicama okrenutima u suprotnom smjeru vožnje kada prođu jedan od najtežih testova sudara. Kao dodatak tome, ova kompaktna autosjedalica opremljena je Axkidovom zaštitom od bočnog udara (ASIP), dizajniranom za poboljšanje sigurnosti u slučaju bočnih sudara. Zajedno pružaju sveobuhvatnu zaštitu za svako putovanje vašeg djeteta.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-10

Svjetsko vodeći sigurnosni sustav iz Švedske

Axkid Movekid opremljen je vrhunskim pojasom i sigurnosnim sustavom švedskog dobavljača tehnologije Holmbergs®. Svaka komponenta, od kopče do remena, testirana je izvan propisa kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i izvedba koje izdvajaju svjetskog lidera.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-6

PRAKTIČNA UDOBNOST – ZA RASTUĆU DJECU

Izrađen s naglaskom na dobrobit vašeg djeteta, Axkid Movekid osigurava da svako putovanje bude ugodno iskustvo kroz sve faze rasta i razvoja. S izdržljivom i robustnom presvlakom koja se izrazito lako održava, te se može prati na 30°C, Axkid Movekid postiže idealnu ravnotežu između praktičnosti i udobnosti kako za vaše dijete, tako i za vašu obitelj. Za roditelje koji stavljaju sreću i dobrobit svojeg djeteta na prvo mjesto, Axkid Movekid je pametan izbor.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Movekid-isize-61-125-cm-lifestyle-13

ASIP
Axkidov ASIP (Axkid Side Impact Protection) dizajniran je u suradnji s poznatim njemačkim institutom za testiranje autosjedalica ADAC, kako bi pružio vrhunsku zaštitu vašem djetetu u slučaju sudara s bočnim udarcem. ASIP treba koristiti sa one strane autosjedalice, koja je okrenuta prema vratima automobila. Nije potrebno koristiti ASIP kada se autosjedalica koristi u sredini.

Tehnologija koja apsorbira silu udarca
Naslon za glavu na Axkid Movekid posebno je dizajniran za zaštitu i potporu glave i vrata vašeg djeteta u slučaju sudara. Oblik i materijal naslona za glavu učinkovito apsorbiraju sile sudara prije nego što dođu do vašeg djeteta, osiguravajući najvišu razinu sigurnosti.

13 položaja naslona za glavu
Opremljena s čak 13 položaja naslona za glavu bez potrebe za ponovnim provlačenjem remena, Axkid Movekid osigurava da sjedalica raste zajedno s djetetom.

Umetak za manju djecu
Axkid Movekid dolazi s dodatnim umetkom za malu djecu, koji nudi dodatnu podršku i udobnost. Ovaj jastuk izrađen je od memorijske pjene i mrežaste tkanine. Preporučuje se za djecu visine između 61 i 105 cm, a osigurava udobno i pravilno sjedenje u sjedalu.

 

Program sigurnosti na dulje razdoblje
Vožnja unatrag je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti. Temeljni aspekti kao što su kvaliteta, rukovanje, sigurnost u slučaju sudara i ergonomija formirani su ne samo kako bi to omogućili, već i učinili ugodnim putovanje u suprotnom smjeru do 6-7 godina starosti.

Prostor i dizajn
Nudi prostrano sjedalo za vaše dijete održavajući kompaktni dizajn pogodan za različite modele automobila.

Dva položaja nagiba
Prilikom odabira optimalnog položaja za vaše dijete i automobil, Axkid Movekid pruža fleksibilnost, kako biste osigurali prilagođeni i čvrst položaj. Za dodatni nagib, Axkid nudi klinasti dodatak, koji je kompatibilan s Movekid autosjedalicom, i može se koristiti za ispravljanje i regulaciju adekvatnog nagiba na izrazito kosim automobilskim sjedištima.

 

TEHNIČKI PODACI

UN R129/02 (i-Size) Odobreno prema švedskim Plus testom
do 7 godina
do 36 kg
61-125 cm
10 kg
44 / 54 / 65 cm
Ugradnja u auto sa sigurnosnim pojasom.
Presvlaka, koja se može ukloniti – perivo u stroju na 30 stupnjeva. Odvojivi umetak za djecu od 61 do 105 cm. Kompatibilan s većim i manjim vozilima.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo