Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

Kada je u pitanju sigurnost djece u automobilu, dječja autosjedalica Axkid Minikid je već više od 10 godina pouzdano ime, koje označava inovativne i sigurne autosjedalice. Nova autosjedalica Axkid Movekid temelji se na platformi Minikid, te sada imamo dva iznimna proizvoda – oba izgrađena na istom čvrstom temelju sigurnosti i kvalitete. U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

Zajedničke značajke Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid

Prvo i najvažnije, obje autosjedalice dizajnirane su s čvrstom školjkom i uključuju napredne sigurnosne značajke. Ove značajke pružaju izrazito visoku razinu zaštite, kako bi vaše dijete bilo sigurno tijekom putovanja.

Jedna istaknuta značajka koju dijele i Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 je njihova posvećenost produljenom vožnjom okrenutom prema unatrag. To znači da vaše dijete može putovati okrenuto u smjeru suprotnom od smjera vožnje tijekom produljenog razdoblja, što je poznato da pruža do pet puta više zaštite za vrat i kralježnicu u slučaju nesreće.

Obje autosjedalice s ponosom nosi certifikat švedskog Plus testa, rigoroznu ocjenu koja potvrđuje njihovu iznimnu zaštitu od frontalnih udaraca. Ovaj certifikat svjedoči o Axkidovoj predanosti sveobuhvatnoj zaštiti vašeg djeteta.

Sažeto, Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 oboje zadržavaju Axkidovu nepokolebljivu predanost vrhunskoj sigurnosti u autosjedicama za djecu. I dok svaki model nudi jedinstvene značajke, možete biti sigurni da će odabir bilo koje sjedalice pružiti pouzdanu zaštitu vašem djetetu tijekom svakog putovanja.

Sada ćemo istražiti ključne razlike između Axkid Movekid i Axkid Minikid 4.

Naslon za glavu:

Kada je riječ o naslonu za glavu, kako Axkid Movekid tako i Axkid Minikid 4 nude prilagodbe koje su jednostavne za korištenje, kako bi odgovarale udobnosti i sigurnosnim potrebama vašeg djeteta, posebno dizajnirane da odgovaraju rastućoj djeci.

Dječja autosjedalica Axkid Minikid 4 ima tehnologiju dinamičnog naslona za glavu, što znači da se naslon za glavu automatski prilagođava dužini i veličini vašeg djeteta, čineći ga idealnim i sigurnim svaki put. Ako preferirate koristiti fiksne položaje naslona za glavu, Axkid Minikid 4 dolazi s 14 fiksnih položaja naslona za glavu.

S druge strane, autosjedalica Axkid Movekid nudi 13 fiksnih položaja naslona za glavu koji se lako mogu prilagoditi jednim pokretom ruke.

Instalacija:

I Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 dizajnirani su s jednostavnim sustavom instalacije koji maksimalno pojednostavljuje postupak za roditelje. Oba nude vođeni postupak instalacije u 6 koraka kako bi se osiguralo da je postavljanje ispravno i sigurno.

“Kada je riječ o specifičnim metodama instalacije:
Dječja autosjedalica Axkid Minikid 4 se ističe svojim automatskim sustavom donjih priveza (lower tether), što instalaciju čini posebno lakom. Jednostavnim pomicanjem lako možete osigurati sjedalo na mjestu, omogućujući bržu instalaciju.”

Dječja autosjedalica Axkid Movekid zahtijeva ručnu instalaciju donjih priveza. Bez kompromisa za sigurnost, remen za pričvršćivanje bit će ručno pričvršćen na mjesto.

Opcije nagiba:

I Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 nude raznovrsne opcije nagiba dizajnirane s posebnim naglaskom na udobnost i sigurnost vašeg djeteta. Međutim, postoji tendencija uspravnog položaja u sjedalici, radi pojačane sigurnosti tijekom putovanja.

Axkid Minikid 4 nudi tri položaja nagiba, omogućavajući vam da pronađete savršen položaj za udobnost vašeg djeteta.

Axkid Movekid ima dva položaja nagiba, kako bi osigurao najudobniji položaj u automobilu.
Nagib autosjedalice ovisi i o dizajnu sjedala vašeg vozila. Dakle, ako je potrebno više nagiba, uvijek možete dodati Axkid dodatak koji prilagođava kut nagiba, a koji odgovara i za Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 sjedalice.

Tekstil i završna obrada:

U području tekstila i završne obrade, kako Axkid Movekid tako i Axkid Minikid 4 prioritetiziraju udobnost vašeg djeteta uz estetiku autosjedalice. Proučit ćemo detalje o tome kako postižu ovu ravnotežu.

Axkid Minikid 4 se ponosi premium osjećajem s finim detaljima u svojem tekstilu i završnoj obradi, poboljšavajući cjelokupnu estetiku.

Axkid Movekid održava izdržljiv dizajn bez kompromisa na udobnosti ili sigurnosti.

Cijene:

Cijena autosjedalice Axkid Movekida značajno je niža od cijene Axkid Minikid 4, čineći ga privlačnim izborom za roditelje koji paze na proračun. Movekid je u osnovi pojednostavljena verzija Minikida 4, što ga čini dostupnim širem krugu obitelji.

Sažeto, i Axkid Movekid i Axkid Minikid 4 prioritetiziraju sigurnost i udobnost djeteta s produljenim vožnjom u suprotnom smjeru, i višestruko podesivim udobnim naslonom za glavu.

I dok dijele mnoge zajedničke značajke, razlike se nalaze u tehnologiji naslona za glavu, postupku instalacije, opcijama nagiba, kvaliteti tekstila i cijenama.

Konačni odabir između ova dva modela ovisi o vašim specifičnim potrebama i preferencijama, pri čemu Axkid Movekid nudi pristupačniju opciju, a Axkid Minikid 4 pruža premijerno iskustvo s dodatnim značajkama i detaljima u aspektu dizajna.

Da li želite više korisnih savjeta?

Naručite se i prijavite na naše e-vijesti, gdje za vas pripremamo zanimljive sadržaje i korisne savjete, koji će olakšati svakodnevnicu.

Za Hepi mališane i roditelje!

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo