HepiKids može biti Vaš “go-to“ prostor na internetu,

kada se radi o brižno izabranoj, kvalitetnoj i prije svega sigurnoj prvoj opremi za Vašu bebu. Već dugi niz godina je naš glavni cilj (na internetu i izvan njega) sastaviti najrazumniju cjelokupnu ponudu za Vas u ovom veoma emotivnom, a također skoro neodoljivom izboru i ponudi.

Pročitaj više

BRZA DOSTAVA

Proizvode koji su na zalihi, naručene do 12h, pošaljemo još isti dan.

BESPLATNA DOSTAVA

Brza i besplatna dostava za narudžbe iznad 80 €.

Više

POVRAT PROIZVODA

Bez brige, imate 14 dana za povrat odabranih proizvoda.

Više

KUPUJTE BEZ BRIGE

Kupujte brzo, jednostavno i sigurno. Vaši podaci su kod nas sigurni.

Naš asortiman proizvoda

Specijalizirani smo za proizvode, povezane s mobilnošću beba i djece. Prije svega, to su sigurne dječje autosjedalice, funkcionalna dječja kolica, a kao dopunu našoj ponudi moći ćete pronaći kvalitetan namještaj za dječje sobe, torbe za previjanje, nosiljke te ekološke drvene dječje igračke i dodatke.

Zahtjevi za inovativnim, a istovremeno sigurnim proizvodima rastu u skladu s našim zahtjevima za svakodnevnom mobilnošću i kvalitetom života unutar četiri zida. Nudimo Vam samo visokokvalitetne, funkcionalne i inovativne proizvode za Vašu mladu obitelj.

Avtosedezi_vozicki_Recaro

Naše marke

Sa Vama već od 1985. godine

Naši počeci sežu u 1985. godinu kada smo započeli s proizvodnjom sportskih sjedala BOB, a 1988. godine također s proizvodnjom dječjih autosjedalica BOB. Do 1996. godine sjedala smo proizvodili u Sloveniji, kada smo se zbog novih europskih homologacijskih zahtjeva i malog slovenskog tržišta povezali s njemačkim poduzećem Storchenmühle. Godine 2004. spojila su se dva vrhunska poduzeća – STORCHENMÜHLE i RECARO u RECARO Child Safety s vizijom i misijom izrađivati najbolje svjetske dječje autosjedalice.

RECARO je svoj prestižni naziv osigurao u više od sto deset godina svog djelovanja. Poznat je prije svega među ljubiteljima brzine i sportskih automobila jer su sjedalima RECARO opremljeni brojni trkaći i sportski automobili. Rastom poduzeća, RECARO je proširio svoj asortiman proizvoda i tako se njihova sjedala nalaze također u avionima.

Zbog predstavljanja cjelokupnog programa na slovenskom tržištu, od 2007. godine postali smo predstavnici RECARO Holdinga za Sloveniju, a od 2019. godine također za Hrvatsku.

Godine 2017. otvorili smo prvi RECARO centar na Tržaškoj 216 u Ljubljani (također prvi takav specijalizirani RECARO centar u Europi) gdje možete vidjeti i probati različite modele sjedala za osobne automobile (ergonomski-ortopedska, sportska – tuning i trkaća), cjelokupni program dječjih autosjedalica i kolica, prilagođene dječje autosjedalice za djecu s posebnim potrebama, uredske stolice i posebne stolice.

o-nas-bob-avtosedeži

RECARO centar

U RECARO centru mobilne sigurnosti, osim cjelokupnog programa RECARO, u ponudi ima također nosiljke Ergobaby, dječja kolica i torbe za prematanje engleske marke BabaBing, namještaj i drvene igračke vrhunske njemačke kvalitete Pinolino, luksuzni tekstilni program njemačkog brenda Feiler i svjetsko poznate balans bicikle Cruzee.

Centar sigurne mobilnosti RECARO opremljen je također dječjim kutkom s kvalitetnim didaktičkim igračkama i toaletnim prostorom s kutkom za prematanje.

Za sve kupce ima dovoljno parkirnih mjesta ispred i uz poslovnu zgradu te dodatno parkirno mjesto za brzo i jednostavno postavljanje kupljene dječje autosjedalice u automobil kupca.

Dobrodošli u Ljubljani!

test4

Savjeti, potkrijepljeni dugogodišnjim iskustvima

Osobno savjetovanje je za nas samo po sebi razumljivo i toga načela se držimo. Pišite nam na info@hepikids.hr, kontaktirajte nas na telefonski broj 091 53 53 143 ili nas osobno posjetite u RECARO centru na adresi: Tržaška cesta 216, u Ljubljani, Slovenija i s veseljem ćemo Vam pomoći prilikom odabira po Vašoj želji.

Avtosedezi_vozicki_Recaro

Posjetite nas

RECARO CENTER
LJUBLJANA

RECARO center
Ljubljana

Tržaška 216
1000 Ljubljana

Slovenija

KONTAKT
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo