Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Axkid Klin za podešavanje kuta/ nagiba autosjedalice

Axkid Klin za podešavanje kuta/ nagiba autosjedalice

axkid

Axkid je stvorio i dizajnirao klin za podešavanje kuta koji pomaže popuniti prazninu između autosjedalice i sjedala u automobile. To daje vašoj autosjedalici bolji nagib i čini ju udobnijom za vaše dijete. Klin za podešavanje kuta kompatibilan je sa svim Axkid autosjedalicama koje se montiraju na pojas okrenute prema natrag (Minikid i Movekid).

19.90 €
150,00 kn
6.3.2024

Axkid Klin za podešavanje kuta/ nagiba autosjedalice

Axkid je stvorio i dizajnirao klin za podešavanje kuta koji pomaže popuniti prazninu između autosjedalice i sjedala u automobile. To daje vašoj autosjedalici bolji nagib i čini ju udobnijom za vaše dijete.

Klin za podešavanje kuta kompatibilan je sa svim Axkid autosjedalicama koje se montiraju na pojas okrenute prema natrag (Minikid i Movekid).

Ne zaboravite da autosjedalica ne smije biti strmija od otprilike 37 stupnjeva.

Dimenzije: 17 cm x 23 cm.

 

 

 

Axkid-Klin-za-nastavitev-kotanaklona-avtosedeža-1

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag