Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

axkid
0-7 godina 61-125 cm Pričvršćivanje sigurnosnim pojasem

Axkid Minikid 4 izuzetno sigurna je i prostrana autosjedalica za putovanje suprotnom smjeru vožnje s brojnim pametnim značajkama, dizajnirana sa švedskim načinom razmišljanja o sigurnosti djece u prometu. S prostorom za noge do 30 cm, tehnologijom dinamičnog naslona za glavu i jednostavnom instalacijom od 60 sekundi, Minikid 4 je izrazito fleksibilan, te prilagodljiv potrebama vašeg djeteta, što ga čini posebno vrijednim dijelom obitelji.

519.92 €
649.90 €
3.918,90 kn 4.898,62 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 519.92 €

14.12.2023

Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size

61 – 125 cm
do 7 godina

Minikid 4 je sigurna i prostrana dječja autosjedalica s brojnim pametnim značajkama. Minikid u svom DNK nosi švedski način razmišljanja o sigurnosti djece u prometu, što omogućuje produljenu vožnju u suprotnom smjeru do 125 cm i do 36 kg.

Zbog maksimalne sigurnosti, Axkid Minikid 4 prošao je najteži test sudara na svijetu – švedski Plus test.

BRZA I SIGURNA INSTALACIJA U SAMO 60 SEKUNDI

Još jedna impresivna značajka Minikida 4 je njegov jednostavan instalacijski sistem. S jedinstvenim vodičem za ugradnju u 6 koraka potrebno je samo 60 sekundi za ugradnju autosjedalice, što smanjuje rizik od neispravnih instalacija. Aplikacija BILT također podržava roditelje jednostavnim detaljnim interaktivnim vodičem za 3D instalaciju – za autosjedalicu i za dijete.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-3

PRODULJENA VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU

Otkrijte najnoviji dodatak nagrađivanoj proširenoj obitelji “reboard” autosjedalica, Axkid Minikid. Uz inovativne neizostavne značajke, te impresivnu visinu naslona za leđa za poboljšanu sigurnost i udobnost, doživite vrhunsku zaštitu dječjih autosjedalica.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-19

TEHNOLOGIJA DINAMIČNOG NASLONA ZA GLAVU i DO 30 CM PROSTORA ZA NOGE

Naslon za glavu se automatski prilagođava veličini vašeg djeteta, te nudi 14 fiksnih položaja za optimalnu sigurnost i udobnost.

Jedna od značajki Minikid 4 je njegov velikodušni prostor za noge, koji nudi čak do 30 cm dodatnog prostora za vaše dijete. Kompaktan dizajn omogućuje jednostavnu ugradnju čak i u najmanjim automobilima, a može se ugraditi na bilo koje mjesto u automobilu, bez ovisnosti o ISOFIX konektorima. To roditeljima daje fleksibilnost u organizaciji autosjedalica, kako bi odgovarale potrebama njihove obitelji, čak i ako to znači ugradnju tri sjedalice straga ili korištenje jedne na suvozačevom mjestu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU JE I DO 5 PUTA SIGURNIJA

Vožnja suprotnom smjeru je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti.

Pročitaj više – BLOG

axkid-suprotno-smjera-vožjne

MAKSIMALAN I JEDINSTVEN RASPON

Odobren prema najnovijoj regulativi R129, dodatno testiran na švedskom Plus testu i omogućuje vožnju u suprotnom smjeru do 7 godina starosti (125 cm i 36 kg).

Izazov duljine i ograničenja težine za stražnje autosjedalice

Pokazalo se da su autosjedalice u suprotnom smjeru vožnje (“reboarder”) do pet puta sigurnije od onih u smjeru kretanja. Stoga je na Minikidu 4, u usporedbi s njegovim prethodnikom (Minikid 2), duljina naslona povećana za oko 10 centimetara! Ovo ogromno povećanje duljine leđa zajedno s ograničenjem težine od impresivnih 36 kg omogućuje vašem djetetu dulje vožnje u suprotnom smjeru.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-7

OBITELJSKI HEROJ KROZ VRIJEME

Axkid Minikid 4 najnoviji je dodatak našem asortimanu inovativnih i nadasve sigurnih autosjedalica, koje posjeduju švedski Plus test. Nadovezujući se na uspjeh koncepta Minikid, koji je obiteljski heroj u mnogim zemljama unazad više od 10 godina, napravili smo nekoliko ključnih ažuriranja kako bismo poboljšali udobnost i sigurnost vašeg djeteta tijekom putovanja automobilom.

Ono što Minikid 4 razlikuje od prethodnika su poboljšane značajke udobnosti i sigurnosti. Potpuno novi tekstil sada je još mekši i prozračniji, pružajući vašem djetetu ugodno iskustvo sjedenja. Novi tekstilni dizajn također uključuje odvojivu udobnu stražnju podlogu koja je opcionalna i dostupna za optimizaciju iskustva autosjedalice. Također su preoblikovali oblik naslona za glavu kako bi poboljšali položaj vašeg djeteta, pružajući još kvalitetniju podršku djetetovoj glavi i vratu. Umetak za mališane (todlere) također je ažuriran kako bi se poboljšala potpora najmanjoj djeci, te postigao idealan, još sigurniji položaj u autosjedalici.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-18

Minikid 4: Prilagodljiva autosjedalica koja raste s vašim djetetom

Minikid 4 također je dizajniran da bude fleksibilan i prilagodljiv potrebama vašeg djeteta. Njegova tehnologija dinmičnog naslona za glavu automatski se prilagođava duljini i veličini djeteta, osiguravajući pravilno pozicioniranje i sigurnost. Ako svejedno preferirate fiksni položaj naslona za glavu, možete birati između 14 fiksnih položaja naslona za glavu. Naslon za glavu također je dizajniran s tehnologijom koja apsorbira silu i oblikom koji vašem djetetu olakšava gledanje kroz prozor.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-4

POBOLJŠAJTE UDOBNOST U VOŽNJI UZ MINIKID 4 AUTOSJEDALICU

Udobnost je neupitna u Minikid 4 autosjedalici. Njen dizajn nudi ergonomski sjedeći i poluležeći položaj, a Sleep Well sistem nudi nekoliko razina visine naslona za vaše dijete, ovisno o njegovoj dobi, duljini, te nagibu stražnjeg sjedala. Umetak za manju djecu je izrađen od memorijske pjene i sa mrežastom tkaninom za dodatnu udobnost i cirkulaciju zraka.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-14

Svjetsko vodeći sigurnosni sustav iz Švedske

Axkid Minikid 4 opremljen je vrhunskim pojasom i sigurnosnim sustavom švedskog dobavljača tehnologije Holmbergs®. Svaka komponenta, od kopče do remena, testirana je izvan propisa kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i izvedba koje izdvajaju svjetskog lidera.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-22

Program sigurnosti na dulje razdoblje
Vožnja unatrag je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti. Temeljni aspekti kao što su kvaliteta, rukovanje, sigurnost u slučaju sudara i ergonomija formirani su ne samo kako bi to omogućili, već i učinili ugodnim putovanje u suprotnom smjeru do 6-7 godina starosti.

ASIP
Axkidov ASIP (Axkid Side Impact Protection) dizajniran je u suradnji s poznatim njemačkim institutom za testiranje autosjedalica ADAC, kako bi pružio vrhunsku zaštitu vašem djetetu u slučaju sudara s bočnim udarcem. ASIP treba koristiti sa one strane autosjedalice, koja je okrenuta prema vratima automobila. Nije potrebno koristiti ASIP kada se autosjedalica koristi u sredini.

Automatski donji privez
Automatski donji privez Minikid 4 omogućuju glatku i sigurnu instalaciju, pri čemu se sjedalo lako postavi na svoje mjesto. Vezice osiguravaju da sjedalo ostane sigurno na mjestu, sprječavajući ga da se s vremenom olabavi i čineći svakodnevno rukovanje jednostavnim.

Presvlake dugog vijeka
Presvlaka autosjedalice Minikid 4 ima dvosmjerno rastezljivu tkaninu. Presvlaka je strojno periva, jednostavna za uklanjanje, te izrađena od netoksičnog tekstila, što je čini jednostavnom za održavanje i sigurnom za vaše dijete.

Tehnologija koja apsorbira silu udarca
Naslon za glavu na Axkid Minikid 4 posebno je dizajniran za zaštitu i potporu glave i vrata vašeg djeteta u slučaju sudara. Oblik i materijal naslona za glavu učinkovito apsorbiraju sile sudara prije nego što dođu do vašeg djeteta, osiguravajući najvišu razinu sigurnosti.

Tehnologija dinamičnog naslona za glavu
Axkid Minikid 4 ima tehnologiju dinamičnog naslona za glavu koja osigurava optimalno pozicioniranje naslona i pojaseva u odnosu na vaše dijete. Inovativna autosjedalica ima unutarnji pojas i naslon za glavu koji se automatski prilagođavaju veličini i visini djeteta. Zatezač pojasa pokreće prilagodbu naslona za glavu, pružajući idealan položaj vašem mališanu. Budite mirni uz Axkid Minikid 4.

Umetak za manju djecu
Axkid Minikid 4 dolazi s dodatnim umetkom za malu djecu, koji nudi dodatnu podršku i udobnost. Ovaj jastuk izrađen je od memorijske pjene i mrežaste tkanine. Preporučuje se za djecu visine između 61 i 105 cm, a osigurava udobno i pravilno sjedenje u sjedalu.

Jednostavan sistem instalacije
Ugradnja Axkid Minikid 4 olakšana je vodičem za ugradnju na sjedalu, koji se sastoji od 6 detaljnih prikaza – korak po korak. Uz pojas automobila i automatskim donjim privezima, sjedalo se može brzo i sigurno ugraditi u vaš automobil.

“Sleep well” sistem
Putovanje s djetetom trebalo bi biti udobno i sigurno. Axkid Minikid 4 nudi više nagiba kako biste pronašli udoban položaj za svoje dijete i smanjili rizik od nepravilnog položaja glave – padanje prema naprijed, prema prsima. Osim toga, ovaj sistem također pomaže pri usklađivanju kuta sjedala vašeg vozila, osiguravajući optimalnu udobnost i sigurnost za vaše dijete.

TEHNIČKI PODACI

UN R129/02 (i-Size) Odobreno prema švedskim Plus testom
do 7 godina
do 36 kg
61-125 cm
11 kg
44 / 54 / 65 cm
Ugradnja u auto sa sigurnosnim pojasom.
Presvlaka, koja se može ukloniti – perivo u stroju na 30 stupnjeva. Odvojivi umetak za djecu od 61 do 105 cm. Kompatibilan s većim i manjim vozilima.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag