Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

axkid
0-7 godina 61-125 cm Pričvršćivanje sigurnosnim pojasem

Axkid Minikid 4 izuzetno sigurna je i prostrana autosjedalica za putovanje suprotnom smjeru vožnje s brojnim pametnim značajkama, dizajnirana sa švedskim načinom razmišljanja o sigurnosti djece u prometu. S prostorom za noge do 30 cm, tehnologijom dinamičnog naslona za glavu i jednostavnom instalacijom od 60 sekundi, Minikid 4 je izrazito fleksibilan, te prilagodljiv potrebama vašeg djeteta, što ga čini posebno vrijednim dijelom obitelji.

552.42 €
649.90 €
4.163,87 kn 4.898,62 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 15.04.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 519.92 €

16.4.2024

Dječja autosjedalica AXKID Minikid 4 i-Size

61 – 125 cm
do 7 godina

Minikid 4 je sigurna i prostrana dječja autosjedalica s brojnim pametnim značajkama. Minikid u svom DNK nosi švedski način razmišljanja o sigurnosti djece u prometu, što omogućuje produljenu vožnju u suprotnom smjeru do 125 cm i do 36 kg.

Zbog maksimalne sigurnosti, Axkid Minikid 4 prošao je najteži test sudara na svijetu – švedski Plus test.

BRZA I SIGURNA INSTALACIJA U SAMO 60 SEKUNDI

Još jedna impresivna značajka Minikida 4 je njegov jednostavan instalacijski sistem. S jedinstvenim vodičem za ugradnju u 6 koraka potrebno je samo 60 sekundi za ugradnju autosjedalice, što smanjuje rizik od neispravnih instalacija. Aplikacija BILT također podržava roditelje jednostavnim detaljnim interaktivnim vodičem za 3D instalaciju – za autosjedalicu i za dijete.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-3

PRODULJENA VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU

Otkrijte najnoviji dodatak nagrađivanoj proširenoj obitelji “reboard” autosjedalica, Axkid Minikid. Uz inovativne neizostavne značajke, te impresivnu visinu naslona za leđa za poboljšanu sigurnost i udobnost, doživite vrhunsku zaštitu dječjih autosjedalica.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-19

TEHNOLOGIJA DINAMIČNOG NASLONA ZA GLAVU i DO 30 CM PROSTORA ZA NOGE

Naslon za glavu se automatski prilagođava veličini vašeg djeteta, te nudi 14 fiksnih položaja za optimalnu sigurnost i udobnost.

Jedna od značajki Minikid 4 je njegov velikodušni prostor za noge, koji nudi čak do 30 cm dodatnog prostora za vaše dijete. Kompaktan dizajn omogućuje jednostavnu ugradnju čak i u najmanjim automobilima, a može se ugraditi na bilo koje mjesto u automobilu, bez ovisnosti o ISOFIX konektorima. To roditeljima daje fleksibilnost u organizaciji autosjedalica, kako bi odgovarale potrebama njihove obitelji, čak i ako to znači ugradnju tri sjedalice straga ili korištenje jedne na suvozačevom mjestu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-12

VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU JE I DO 5 PUTA SIGURNIJA

Vožnja suprotnom smjeru je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti.

Pročitaj više – BLOG

axkid-suprotno-smjera-vožjne

MAKSIMALAN I JEDINSTVEN RASPON

Odobren prema najnovijoj regulativi R129, dodatno testiran na švedskom Plus testu i omogućuje vožnju u suprotnom smjeru do 7 godina starosti (125 cm i 36 kg).

Izazov duljine i ograničenja težine za stražnje autosjedalice

Pokazalo se da su autosjedalice u suprotnom smjeru vožnje (“reboarder”) do pet puta sigurnije od onih u smjeru kretanja. Stoga je na Minikidu 4, u usporedbi s njegovim prethodnikom (Minikid 2), duljina naslona povećana za oko 10 centimetara! Ovo ogromno povećanje duljine leđa zajedno s ograničenjem težine od impresivnih 36 kg omogućuje vašem djetetu dulje vožnje u suprotnom smjeru.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-7

OBITELJSKI HEROJ KROZ VRIJEME

Axkid Minikid 4 najnoviji je dodatak našem asortimanu inovativnih i nadasve sigurnih autosjedalica, koje posjeduju švedski Plus test. Nadovezujući se na uspjeh koncepta Minikid, koji je obiteljski heroj u mnogim zemljama unazad više od 10 godina, napravili smo nekoliko ključnih ažuriranja kako bismo poboljšali udobnost i sigurnost vašeg djeteta tijekom putovanja automobilom.

Ono što Minikid 4 razlikuje od prethodnika su poboljšane značajke udobnosti i sigurnosti. Potpuno novi tekstil sada je još mekši i prozračniji, pružajući vašem djetetu ugodno iskustvo sjedenja. Novi tekstilni dizajn također uključuje odvojivu udobnu stražnju podlogu koja je opcionalna i dostupna za optimizaciju iskustva autosjedalice. Također su preoblikovali oblik naslona za glavu kako bi poboljšali položaj vašeg djeteta, pružajući još kvalitetniju podršku djetetovoj glavi i vratu. Umetak za mališane (todlere) također je ažuriran kako bi se poboljšala potpora najmanjoj djeci, te postigao idealan, još sigurniji položaj u autosjedalici.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-18

Minikid 4: Prilagodljiva autosjedalica koja raste s vašim djetetom

Minikid 4 također je dizajniran da bude fleksibilan i prilagodljiv potrebama vašeg djeteta. Njegova tehnologija dinmičnog naslona za glavu automatski se prilagođava duljini i veličini djeteta, osiguravajući pravilno pozicioniranje i sigurnost. Ako svejedno preferirate fiksni položaj naslona za glavu, možete birati između 14 fiksnih položaja naslona za glavu. Naslon za glavu također je dizajniran s tehnologijom koja apsorbira silu i oblikom koji vašem djetetu olakšava gledanje kroz prozor.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-4

POBOLJŠAJTE UDOBNOST U VOŽNJI UZ MINIKID 4 AUTOSJEDALICU

Udobnost je neupitna u Minikid 4 autosjedalici. Njen dizajn nudi ergonomski sjedeći i poluležeći položaj, a Sleep Well sistem nudi nekoliko razina visine naslona za vaše dijete, ovisno o njegovoj dobi, duljini, te nagibu stražnjeg sjedala. Umetak za manju djecu je izrađen od memorijske pjene i sa mrežastom tkaninom za dodatnu udobnost i cirkulaciju zraka.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-14

Svjetsko vodeći sigurnosni sustav iz Švedske

Axkid Minikid 4 opremljen je vrhunskim pojasom i sigurnosnim sustavom švedskog dobavljača tehnologije Holmbergs®. Svaka komponenta, od kopče do remena, testirana je izvan propisa kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i izvedba koje izdvajaju svjetskog lidera.

Dječja-autosjedalica-Axkid-Minikid-4-isize-61-125-cm-lifestyle-22

Program sigurnosti na dulje razdoblje
Vožnja unatrag je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti. Temeljni aspekti kao što su kvaliteta, rukovanje, sigurnost u slučaju sudara i ergonomija formirani su ne samo kako bi to omogućili, već i učinili ugodnim putovanje u suprotnom smjeru do 6-7 godina starosti.

ASIP
Axkidov ASIP (Axkid Side Impact Protection) dizajniran je u suradnji s poznatim njemačkim institutom za testiranje autosjedalica ADAC, kako bi pružio vrhunsku zaštitu vašem djetetu u slučaju sudara s bočnim udarcem. ASIP treba koristiti sa one strane autosjedalice, koja je okrenuta prema vratima automobila. Nije potrebno koristiti ASIP kada se autosjedalica koristi u sredini.

Automatski donji privez
Automatski donji privez Minikid 4 omogućuju glatku i sigurnu instalaciju, pri čemu se sjedalo lako postavi na svoje mjesto. Vezice osiguravaju da sjedalo ostane sigurno na mjestu, sprječavajući ga da se s vremenom olabavi i čineći svakodnevno rukovanje jednostavnim.

Presvlake dugog vijeka
Presvlaka autosjedalice Minikid 4 ima dvosmjerno rastezljivu tkaninu. Presvlaka je strojno periva, jednostavna za uklanjanje, te izrađena od netoksičnog tekstila, što je čini jednostavnom za održavanje i sigurnom za vaše dijete.

Tehnologija koja apsorbira silu udarca
Naslon za glavu na Axkid Minikid 4 posebno je dizajniran za zaštitu i potporu glave i vrata vašeg djeteta u slučaju sudara. Oblik i materijal naslona za glavu učinkovito apsorbiraju sile sudara prije nego što dođu do vašeg djeteta, osiguravajući najvišu razinu sigurnosti.

Tehnologija dinamičnog naslona za glavu
Axkid Minikid 4 ima tehnologiju dinamičnog naslona za glavu koja osigurava optimalno pozicioniranje naslona i pojaseva u odnosu na vaše dijete. Inovativna autosjedalica ima unutarnji pojas i naslon za glavu koji se automatski prilagođavaju veličini i visini djeteta. Zatezač pojasa pokreće prilagodbu naslona za glavu, pružajući idealan položaj vašem mališanu. Budite mirni uz Axkid Minikid 4.

Umetak za manju djecu
Axkid Minikid 4 dolazi s dodatnim umetkom za malu djecu, koji nudi dodatnu podršku i udobnost. Ovaj jastuk izrađen je od memorijske pjene i mrežaste tkanine. Preporučuje se za djecu visine između 61 i 105 cm, a osigurava udobno i pravilno sjedenje u sjedalu.

Jednostavan sistem instalacije
Ugradnja Axkid Minikid 4 olakšana je vodičem za ugradnju na sjedalu, koji se sastoji od 6 detaljnih prikaza – korak po korak. Uz pojas automobila i automatskim donjim privezima, sjedalo se može brzo i sigurno ugraditi u vaš automobil.

“Sleep well” sistem
Putovanje s djetetom trebalo bi biti udobno i sigurno. Axkid Minikid 4 nudi više nagiba kako biste pronašli udoban položaj za svoje dijete i smanjili rizik od nepravilnog položaja glave – padanje prema naprijed, prema prsima. Osim toga, ovaj sistem također pomaže pri usklađivanju kuta sjedala vašeg vozila, osiguravajući optimalnu udobnost i sigurnost za vaše dijete.

TEHNIČKI PODACI

UN R129/02 (i-Size) Odobreno prema švedskim Plus testom
do 7 godina
do 36 kg
61-125 cm
11 kg
44 / 54 / 65 cm
Ugradnja u auto sa sigurnosnim pojasom.
Presvlaka, koja se može ukloniti – perivo u stroju na 30 stupnjeva. Odvojivi umetak za djecu od 61 do 105 cm. Kompatibilan s većim i manjim vozilima.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo