Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Zato je bitno, da izaberete kvalitetnu torbu za previjanje, koja će biti dovoljno velika i prostorna, pregledna te na kraju krajeva, ali nikako manje važno, da također odgovara vašemu ukusu!

Prednost “torbi za previjanje“ je ta, da imaju mnogo odvojenih unutarnjih i vanjskih džepova, u kojima mogu svi dodaci imati svoje vlastito mjesto. Tako uvijek točno znate, gdje se nalazi svaka stvar u torbi i ne trebate dugo tražiti.

Ne zaboravite također na to, da torbu za previjanje morate pripremiti ovisno od dobi vašega djeteta.

Pročitajte, što je po našem mišljenju “must have“ u torbi za previjanje ili ruksaku:

Sve, što mama treba

Naravno, prva stvar koju trebate je torba za previjanje ili ruksak za previjanje. Postoji mnogo različitih vrsta i modela; klasična torba za previjanje, koja se nosi kao torbica; sportska torba s velikom naramenicom; ili možda radije preferirate praktičan ruksak za previjanje?

Predlažemo, da izaberete model ovisno o vašem životnom stilu, ukusu i na kraju krajeva što nikako nije za zanemariti glede na praktičnost koju nudi pogledani model torbe ili ruksaka.

Kada pripremate svoju torbu za previjanje, vrijedno je misliti na sebe. Zamjena majice, ako nešto pođe po zlu za vrijeme dojenja ili hranjenja te dodatni paket blazinica za dojenje uvijek dobro dođu.

Torbe za previjanje

Glad je ozbiljna stvar

Kada je riječ o hranjenju, pametno je razmisliti o nekoliko stvari: bočica bi uvijek morala biti nadohvat ruke, pomislite također na muslin/tetra pelene te rezervnu dudicu s kopčom za dudu.

Isto tako, ne smije nedostajati napunjena posudica za mlijeko u prahu i termo bočica s vodom, vaš čaj za dojenje i lagani zalogaji za vas.

Ruksak BabaBing Sorm

Zamjena pelena

Pelenu je potrebno zamijeniti također, kada ste na putu – zato osnovni dodaci za previjanje u pokretu uvijek pripadaju u torbu za previjanje. Mnogo torbi za previjanje je već opremljeno s podlogom za previjanje, no ako je vaša torba nema, ne zaboravite barem na one za jednokratnu upotrebu.

Naravno, potrebno vam je također dovoljno pelena (ako koristite perive pelene, preporučujemo vam, da unatoč tome spakirate barem jednu za jednokratnu upotrebu – nikada ne znate, što vas sve može iznenaditi!), vlažne maramice, njegujuću kremu za guzu, kremu za zaštitu od sunca, vjetra i mraza i u idealnom slučaju kakvu malu igračku, koja će mališana zabavljati te će mu odvući pažnju, kada dođe do “krize“ te sličnih situacija.

Torba / ruksak BabaBing Erin Grey

Rezervna odjeća

Također na putovanju može što poći po zlu (iskusni roditelji znaju, da se to događa u većini slučajeva te pogotovo tada :), zato vam toplo preporučujemo, da u torbu za previjanje uvijek dodate također rezervnu odjeću.

Ne zaboravite također na kvalitetne, vodootporne podbradnjake, još posebno u fazi rasta zubića i slinjenja.

Ne zaboravite, da se mališani prehlade brže nego mi odrasli, zato obavezno spakirajte također nešto toplije odjeće: jaknu ili barem pulover te kapu. U slučaju nestabilnog vremena, isplati se spakirati dekicu za u košaru dječjih kolica – tako će vaše dijete uvijek biti toplo omotano.

Ruksak BabaBing Santo

Dakle, kao što možete pročitati u gornjem tekstu, preporuka je, da je torba za previjanje
prostorna i pregledna – zato u našoj ponudi imamo provjerene i pouzdane modele marki RECARO i BabaBing, koji su prepoznatljivi po svojoj praktičnosti, lijepom i istančanom dizajnu te prihvatljivoj cijeni. Otkrijte i istražite svoj model na našem webu.

Svi modeli torb za previjanje

Da li želite više korisnih savjeta?

Naručite se i prijavite na naše e-vijesti, gdje za vas pripremamo zanimljive sadržaje i korisne savjete, koji će olakšati svakodnevnicu.

Za Hepi mališane i roditelje!

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag