Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Rođenje djeteta je jedno od najvažnijih i najljepših iskustava u životu roditelja. S dolaskom prinove na svijet, svakodnevnica se u potpunosti mijenja: neprospavane noći, hranjenje, podrigivanje bebe i previjanje postaju dio dnevne i noćne rutine, baš kao i neopisivi trenuci sreće, veselja i bliskosti.

Za većinu roditelja su posljednji tjedni prije poroda obilježeni pripremama na dolazak bebe. U međuvremenu, dok buduće majke često s oduševljenjem i entuzijazmom posvećuju kupovini prve opreme, očevi su više uključeni u tehničke poslove, kao što je farbanje zidova ili sastavljanje namještaja za dječju / kutaka u domu i montiranju sjedalice u auto.

Koja osnovna oprema nam je potrebna za dječju sobu?

U početku, mnogi roditelji puštaju novorođenče, da spava u njihovom krevetu, kako bi osjetilo blizinu mame i tate, dojenje je tako također i po noći jednostavnije i brže. Ali unatoč tome, da možda za početak  za bebu želite samo dodatni ležaj, mališan će s vremenom trebati svoje malo vlastito kraljevstvo.

Zato razmislite, da li želite sobicu budućeg djeteta pripremiti već prije poroda. Svakako će biti potrebno imati nekoliko važnijih dijelov namještaja za dječju sobicu: dječji krevetić i komoda za previjanje su dio osnovnog namještaja. Naše izabrane sobice njemačkog proizvođača Pinolino s dugogodišnjom tradicijom i priznatim certifikatima možete pogledati OVDJE.

Veoma često se dnevne aktivnosti odvijaju u dnevnim prostorima doma. Zato roditeljima dobro dođe kao pomoć ležaljka odn. njihalica, u kojoj dijete može odmarati ili nas isto tako može promatrati kod dnevnih zadataka, kod uvođenja guste hrane ju možemo koristiti također kao prvi stolac za hranjenje. Jedan od takvih je nagrađena ležaljka/njihalica BabaBing Hub, koja nas je naprosto uvjerila također i sa svojom povoljnom cijenom. Proizvod, koji je »ljubazan« prema vašemu džepu je jednostavno neprocjenjiv.

Dječje sobe

Koja nam je osnovna oprema potrebna za putovanje?

Također i prvi izlazak iz rodilišta ne prolazi bez određene veoma bitne osnovne opreme: trebat će vam odgovarajuća dječja autosjedalica za siguran prijevoz novorođenčeta, kasnije dojenčeta. Za šetnjice i izlete će vam biti potrebna dječja kolica i/ili nosiljka.

Naš savjet

Prilikom odabira dječjih kolica i nosiljka budite pažljivi i obratite pozornost glede provjerene kvalitete i sigurnosti. U našoj ponudi ćete moći pronaći samo renomirane i poznate brendove dječjih kolica, autosjedalica i nosiljki.

Ergobaby nosiljke

Dječja kolica

Gotovo ni o jednoj odluci u životu budućih roditelja ne raspravlja se tako intenzivno kao kod kupovine novih dječjih kolica. Svaka obitelj ima različite zahtjeve i potrebe za svojim dječjim kolicima– zato za Vas imamo veoma različite modele, koji uistinu odgovaraju svakom ukusu i očekivanim željama! Ako niste sigurni u svoj izbor i što vam najviše odgovara, uvijek je za vas na raspolaganju naš Hepi pomoćnik za kolica.

Nemojte zaboraviti, da ćete uz dječja kolica trebati također i dodatnu opremu za njih:

ako želite sa svojim mališanom preživjeti puno vremena u prirodi, kišna zaštita će pomoći zaštiti dijete od nepovoljnih vremenskih i vjetrovitih utjecaja. Neki modeli naših kolica već uključuju kišnu zaštitu u paketu, kod drugih modela je na raspolaganju zasebno.

S ljetom dolaze također i komarci i drugi kukci, zato je veoma korisna također i mrežica protiv kukaca. Za hladnije dane će biti neizostavna topla i mekana zimska vreća, za roditelje čak i rukavice, da za vrijeme vožnje ne “zamrznemo kao zamrzivač“ .

Dječja kolica

Dječja autosjedalica

Bez odgovarajuće dječje autosjedalice ili jajeta kod bebe naprosto ne ide. U ponudi su različite veličine autosjedalica, koje su ovisne od veličine, težine i dobi vašeg djeteta. Više informacija o različitim grupama autosjedalica, kada je vrijeme za kupovinu veće autosjedalice i o savjetima, kako odabrati odgovarajuću autosjedalicu, možete pronaći na blog objavama.

Osim toga, naš Hepi Pomoćnik za dječje autosjedalice Vam može pomoći pronaći pravu autosjedalicu za Vaše dijete i vaše potrebe.

BLOG: Kako izabrati djecju sjedalicu

Nosiljka za bebu/dijete

Volite li imati svoju bebu u blizini, a ipak želite imati slobodne ruke za svakodnevne zadatke i aktivnosti?

Onda je svakako nosiljka ili marama za nošenje savršena za Vas. Pogledajte prekrasnu šaroliku ponudu modela i boja priznatog proizvođača Ergobaby.

Ergobaby nosiljke

Da li želite više korisnih savjeta?

Naručite se i prijavite na naše e-vijesti, gdje za vas pripremamo zanimljive sadržaje i korisne savjete, koji će olakšati svakodnevnicu.

Za Hepi mališane i roditelje!

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo