Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Axkid zaštita za sjedalo Premium

Axkid zaštita za sjedalo Premium

axkid

Axkid zaštita za sjedalo Premium koristi se kao zaštita sjedala vašeg automobila od trošenja i prljavštine. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu ova zaštita za sjedalo odgovara sjedalima sa i bez ISOFIX-a. Može se montirati na prednje ili stražnja sjedala. Zaštita za sjedalo ima dva pretinca za odlaganje u koje možete staviti razne stvari. Također ima i iPad držač za vaš iPad/drugi tablet.

64.90 €
489,18 kn
6.3.2024

Axkid Zaštita za sjedalo Premium

Axkid zaštita za sjedalo Premium koristi se kao zaštita sjedala vašeg automobila od trošenja i prljavštine.

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu ova zaštita za sjedalo odgovara sjedalima sa i bez ISOFIX-a. Može se montirati na prednje ili stražnja sjedala.

Zaštita za sjedalo ima dva pretinca za odlaganje u koje možete staviti razne stvari. Također ima i iPad držač za vaš iPad/drugi tablet.

 

 

 

Axkid Zaštita za sjedalicuPremium 2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag