Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

pinolino

Sanna Pinolino motorička kocka sa šarenim kuglicama, likovima, spiralama i drugim prijateljskim aktivnostima koje će poticati dječji motorički razvoj i percepciju, nudi mnoge mogućnosti igre.  

63.92 €
79.90 €
481,80 kn 602,25 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 63.92 €

7.3.2024

Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

Sanna Pinolino motorička kocka sa šarenim kuglicama, likovima, spiralama i drugim prijateljskim aktivnostima koje će poticati dječji motorički razvoj i percepciju.

Spirala jača motoriku djeteta dok pomiče likove po žici. Staza s kuglicama pruža dodatnu zabavu, a loptice su taman veličine za malenu ruku. Različiti likovi s dodacima ne samo da potiču aktivnost, već i jačaju koordinaciju ruke-oči djeteta.

  • Djelomično čvrsta: lipa i MDF, lakirani šareno i bezbojno
  • Š 25 cm, D 25 cm, V 45 cm
  • 10 dijelova: 1 kocka za aktivnost i motorične vještina, 3 kuglice (Ø 46 mm), 6 umetaka
  • Preporuča se za malu djecu od godine i pol
  • FSC® certificirana (FSC-C120795).
Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna 9

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag