Domov Igračke Drvene igračke Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

pinolino

Sanna Pinolino motorička kocka sa šarenim kuglicama, likovima, spiralama i drugim prijateljskim aktivnostima koje će poticati dječji motorički razvoj i percepciju, nudi mnoge mogućnosti igre.  

79.90 €
602,25 kn
24.7.2024 time

Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna

Sanna Pinolino motorička kocka sa šarenim kuglicama, likovima, spiralama i drugim prijateljskim aktivnostima koje će poticati dječji motorički razvoj i percepciju.

Spirala jača motoriku djeteta dok pomiče likove po žici. Staza s kuglicama pruža dodatnu zabavu, a loptice su taman veličine za malenu ruku. Različiti likovi s dodacima ne samo da potiču aktivnost, već i jačaju koordinaciju ruke-oči djeteta.

 • Djelomično čvrsta: lipa i MDF, lakirani šareno i bezbojno
 • Š 25 cm, D 25 cm, V 45 cm
 • 10 dijelova: 1 kocka za aktivnost i motorične vještina, 3 kuglice (Ø 46 mm), 6 umetaka
 • Preporuča se za malu djecu od godine i pol
 • FSC® certificirana (FSC-C120795).
Drvena kocka motoričkih vještina i aktivnosti Pinolino Sanna 9

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo