Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred plava

Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred plava

pinolino

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Predivan kamion koji će svaki mali prijevoznik rado voziti!

99.33 €
129 €
748,70 kn 972,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 99.33 €

14.12.2023

Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred plava

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Budući da omiljena plišana igračka ne bi smjela propustiti takvu važnu aktivnost, ona i njeni prijatelji imaju dovoljno prostora kako na prednjoj klupi kamiona, tako i na stražnjem, utovarnom dijelu kamiona.

Dobro osmišljen kočioni sustav osigurava da su prvi koraci čvrsti i sigurni – kočnica se lako i bezstupanjsko podešava

 • kotači su obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove
 • robusna i stabilna kolica nude stav koji je siguran za djecu, kolica se ne mogu prevrnuti
 • masivna: MDF, šareno lakiran
 • D 53 cm, Š 38 cm, V 48 cm
 • visina ručke: 46 cm
 • sa sustavom kočenja koji se bezstupanjsko podešava
 • preporučuje se za djecu između 1 i 6 godina.
Lesen voziček za učenje hoje kamion Pinolino Fred 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag