Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

description

Za vas smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta kako sigurno dovesti novorođenče kući, kao i kako odabrati pravu dječju autosjedalicu koja će mu osigurati optimalnu sigurnost.

1. Odabir prave autosjedalice:

Pri odabiru dječje autosjedalice obratite pažnju na sigurnosne standarde i certifikate. Naša dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size dizajnirana je kako bi pružila najvišu razinu sigurnosti i udobnosti za vaše novorođenče. Salia Elite zapravo je 2u1 autosjedalica koja kombinira izuzetno laganu, svega 2,9 kg tešku sjedalicu “jaje” za novorođenče, s 360-stupanjskom rotirajućom autosjedalicom za malčke. Ta kombinacija pruža prednost jednostavne prenosivosti “jajeta”, te sigurnosti i udobnosti autosjedalice koja omogućuje jednostavan ulazak i izlazak iz automobila, te ugodnu vožnju.

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće 7

2. Pravilna instalacija autosjedalice i pripreme:

Prije dolaska djeteta u auto instalirajte autosjedalicu i testirajte je. Pokušajte pričvrstiti igračku veličine novorođenčeta, kako biste provjerili je li sve ispravno instalirano i spremno za sigurnu vožnju. Toplo preporučujemo da se upoznate s pravilnom instalacijom i korištenjem autosjedalice već prije dolaska djeteta na svijet, kako biste bili stvarno spremni i upoznati s pravilnim rukovanjem odabranog sjedala.

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće 5

3. Pravilno vezanje djeteta:

Kada instalirate autosjedalicu, ne zaboravite i na pravilno vezanje djeteta u sjedalicu! Vaše malo blago treba biti sigurno i udobno privezano u sjedalu, s čvrsto zategnutim sigurnosnim pojasevima i jastucima za novorođenčad koji će ga podržati i osigurati ugodnu vožnju kući.

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće 3

4. Pazite na temperaturu:

Ne zaboravite paziti i na temperaturu u automobilu! Prevelika toplina može negativno utjecati na novorođenče, stoga se pobrinite da temperatura u automobilu bude primjerena i da je novorođenče zaštićeno od vrućine. Ne oblačite novorođenče u previše slojeva odjeće jer to može izazvati pregrijavanje tijela, a isto tako višestruki slojevi odjeće mogu spriječiti pravilno zatezanje sigurnosnih pojaseva.

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće 2

5. Uživajte u trenutku:

Unatoč svim brigama, prepustite se trenutku i uživajte u prvom obiteljskom izletu. S pravilno instaliranom i sigurnom autosjedalicom te ljubavlju roditelja, vaše će novorođenče biti sigurno i zaštićeno tijekom svake vožnje.

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće 1

U Hepikids smo specijalizirani za pružanje kvalitetnih i sigurnih proizvoda za vaše najmlađe. Naša Dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size samo je jedan od mnogih proizvoda koji vam mogu pomoći u brizi za sigurnost vašeg novorođenčeta.

Za više informacija posjetite našu web trgovinu ili nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći odabrati pravu autosjedalicu za vaše dijete.

Sretan i siguran put kući!

Si želite še več uporabnih nasvetov?

Naručite se i prijavite na naše e-vijesti, gdje za vas pripremamo zanimljive sadržaje i korisne savjete, koji će olakšati svakodnevnicu.

Za Hepi mališane i roditelje!

Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo