Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom

Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom

Ni določen

Viu viu vatrogasci hitaju u pomoć! Brzo niz ljestvom, uskočite u vatrogasno vozilo i priskočite u pomoć zapaljenoj kući. Brzo, brzo razvijte vatrogasno crijevo i ugasite vatru! Vatrogasni dom Pinolino Ben s vatrogasnim vozilima, ljestvama i priborom bit će savršen za sve prave male vatrogasce!

119.00 €
896,96 kn
17.4.2024

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Viu viu vatrogasci hitaju u pomoć! Brzo niz ljestvom, uskočite u vatrogasno vozilo i priskočite u pomoć zapaljenoj kući. Brzo, brzo razvijte vatrogasno crijevo i ugasite vatru!

Vatrogasni dom Pinolino Ben s vatrogasnim vozilima, ljestvama i priborom bit će savršen za sve prave male vatrogasce!

Dijete igrom jača maštu i upoznaje prirodu posla pravih vatrogasaca.

 • Djelomično čvrst: lipa i MDF, lakirani šareno i bezbojno
 • S garažom, ljestvama i crijevom na izvlačenje
 • Š 55 cm, D 25 cm, V 32 cm
 • 12-dijelni: 1 vatrogasni dom, 1 kuća, 3 vatrogasna vozila, 7-dijelni pribor
 • Preporuča se za djecu od 3 godine starosti
 • FSC® certificiran (FSC-C120795)
Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo