Domov Igračke Drvene igračke Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom

Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom

Ni določen

Viu viu vatrogasci hitaju u pomoć! Brzo niz ljestvom, uskočite u vatrogasno vozilo i priskočite u pomoć zapaljenoj kući. Brzo, brzo razvijte vatrogasno crijevo i ugasite vatru! Vatrogasni dom Pinolino Ben s vatrogasnim vozilima, ljestvama i priborom bit će savršen za sve prave male vatrogasce!

95.20 €
119.00 €
717,57 kn 896,96 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 95.20 €

24.3.2023

Lesena gasilska postaja Pinolino Ben z dodatki

Viu viu vatrogasci hitaju u pomoć! Brzo niz ljestvom, uskočite u vatrogasno vozilo i priskočite u pomoć zapaljenoj kući. Brzo, brzo razvijte vatrogasno crijevo i ugasite vatru!

Vatrogasni dom Pinolino Ben s vatrogasnim vozilima, ljestvama i priborom bit će savršen za sve prave male vatrogasce!

Dijete igrom jača maštu i upoznaje prirodu posla pravih vatrogasaca.

  • Djelomično čvrst: lipa i MDF, lakirani šareno i bezbojno
  • S garažom, ljestvama i crijevom na izvlačenje
  • Š 55 cm, D 25 cm, V 32 cm
  • 12-dijelni: 1 vatrogasni dom, 1 kuća, 3 vatrogasna vozila, 7-dijelni pribor
  • Preporuča se za djecu od 3 godine starosti
  • FSC® certificiran (FSC-C120795)
Drveni vatrogasni dom Pinolino Ben s priborom 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica