Domov Igračke Drvene igračke Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

pinolino

Kućicaa za lutke s dva kata, četiri sobe, podesivim stepenicama, velikim prozorima i balkonom, kao i otvorima za lakši pristup, nudi mnogo prilika i mogućnosti da si obitelji lutaka svaki dan postavljaju stan i namještaj u nove položaje.

111.75 €
149 €
842,32 kn 1.123,09 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 111.75 €

4.10.2023

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

Kućica za lutke s dva kata, četiri sobe, balkonom i vanjskim stubištem nudi obilje mogućnosti za mijenjanje svakodnevnog života obitelji lutaka. Neka  mašta nema granica: prostrane sobe ostavljaju dovoljno prostora za individualno opremanje i dizajn.
S drvenom kućicom za lutke može se igrati s gotovo svake strane, zahvaljujući velikim otvorima i prozorima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi, Ida je prekrasna igračka dugi niz godina.

  • Djelomično masivna: MDF – borovo drvo i bijelo lakirano
  • Š 64 cm, D 42 cm, V 71 cm, težina 8,5 kg
  • Preporučuje se djeci od 3 godine starosti
  • Dostupan je i komplet kućnog namještaja od 20 dijelova.

 

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida 6

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag