Domov Igračke Drvene igračke Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

pinolino

Kućicaa za lutke s dva kata, četiri sobe, podesivim stepenicama, velikim prozorima i balkonom, kao i otvorima za lakši pristup, nudi mnogo prilika i mogućnosti da si obitelji lutaka svaki dan postavljaju stan i namještaj u nove položaje.

149 €
1.123,09 kn
24.7.2024 time

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida

Kućica za lutke s dva kata, četiri sobe, balkonom i vanjskim stubištem nudi obilje mogućnosti za mijenjanje svakodnevnog života obitelji lutaka. Neka  mašta nema granica: prostrane sobe ostavljaju dovoljno prostora za individualno opremanje i dizajn.
S drvenom kućicom za lutke može se igrati s gotovo svake strane, zahvaljujući velikim otvorima i prozorima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi, Ida je prekrasna igračka dugi niz godina.

  • Djelomično masivna: MDF – borovo drvo i bijelo lakirano
  • Š 64 cm, D 42 cm, V 71 cm, težina 8,5 kg
  • Preporučuje se djeci od 3 godine starosti
  • Dostupan je i komplet kućnog namještaja od 20 dijelova.

 

Drvena kućica za lutke Pinolino Ida 6

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo