Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drveni štand – tržište Pinolino Lucy

Drveni štand – tržište Pinolino Lucy

pinolino

“Dobar dan gospođo, što vam danas možemo ponuditi? Imamo svježa jaja, domaće jabuke i svježi kruh od bake!” Također i kod vaše kuće volite igrati trgovinu i market? Tada će Pinolino Lucy biti savršen za vašeg malog prodavača, malo prodavačicu!  

299 €
309 €
2.253,71 kn 2.329,09 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 299 €

Drveni štand - tržište Pinolino Lucy

Štand s mnogo prostora za odlaganje i ladicama pruža dovoljno prostora za voće i povrće koje bi kupili i mali i veliki!

 • krov koji se uvlači dovršava izgled štanda kako bi bio ”kao pravi”
 • bočna ploča može se instalirati lijevo ili desno
 • sa četiri ladice
 • masivan: topola, neobojena i lakirana crveno
 • Š 107 cm, D 95 cm, V 127 cm
 • visina pulta 59 cm
 • preporučuje se za djecu od 2 do 6 godina.
Lesena-stojnica-trznica-Pinolino-Fine-2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag