Akcija vrijedi do 3.4.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drveni štand – tržište Pinolino Lucy

Drveni štand – tržište Pinolino Lucy

pinolino

“Dobar dan gospođo, što vam danas možemo ponuditi? Imamo svježa jaja, domaće jabuke i svježi kruh od bake!” Također i kod vaše kuće volite igrati trgovinu i market? Tada će Pinolino Lucy biti savršen za vašeg malog prodavača, malo prodavačicu!  

299 €
309 €
2.253,71 kn 2.329,09 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 299 €

Drveni štand - tržište Pinolino Lucy

Štand s mnogo prostora za odlaganje i ladicama pruža dovoljno prostora za voće i povrće koje bi kupili i mali i veliki!

  • krov koji se uvlači dovršava izgled štanda kako bi bio ”kao pravi”
  • bočna ploča može se instalirati lijevo ili desno
  • sa četiri ladice
  • masivan: topola, neobojena i lakirana crveno
  • Š 107 cm, D 95 cm, V 127 cm
  • visina pulta 59 cm
  • preporučuje se za djecu od 2 do 6 godina.
Lesena-stojnica-trznica-Pinolino-Fine-2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica