Domov Igračke Drvene igračke Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

pinolino

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Predivan kamion koji će svaki mali vozač rado voziti!

122.55 €
129.00 €
923,72 kn 972,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 122.55 €

14.6.2023

Drvena kolica - guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Dobro osmišljen kočioni sustav osigurava da su prvi koraci čvrsti i sigurni – kočnica se lako i bezstupanjsko podešava.

Budući da omiljena plišana igračka ne bi smjela propustiti takvu važnu aktivnost, ona i njeni prijatelji imaju dovoljno prostora kako na prednjoj klupi kamiona, tako i na stražnjem, utovarnom dijelu kamiona.

 • kotači su obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove
 • robusna i stabilna kolica nude stav koji je siguran za djecu, kolica se ne mogu prevrnuti
 • masivna: MDF, šareno lakiran
 • D 53 cm, Š 38 cm, V 48 cm
 • visina ručke: 46 cm
 • sa sustavom kočenja koji se bezstupanjsko podešava
 • preporučuje se za djecu između 1 i 6 godina.

 

Drvena kolica - guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag