Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

Drvena kolica – guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

pinolino

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Predivan kamion koji će svaki mali vozač rado voziti!

109.65 €
129.00 €
826,49 kn 972,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 109.65 €

17.4.2024

Drvena kolica - guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen

Drvena kolica – guralica Pinolino Fred su odlična za prve korake. Dobro osmišljen kočioni sustav osigurava da su prvi koraci čvrsti i sigurni – kočnica se lako i bezstupanjsko podešava.

Budući da omiljena plišana igračka ne bi smjela propustiti takvu važnu aktivnost, ona i njeni prijatelji imaju dovoljno prostora kako na prednjoj klupi kamiona, tako i na stražnjem, utovarnom dijelu kamiona.

 • kotači su obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove
 • robusna i stabilna kolica nude stav koji je siguran za djecu, kolica se ne mogu prevrnuti
 • masivna: MDF, šareno lakiran
 • D 53 cm, Š 38 cm, V 48 cm
 • visina ručke: 46 cm
 • sa sustavom kočenja koji se bezstupanjsko podešava
 • preporučuje se za djecu između 1 i 6 godina.

 

Drvena kolica - guralica za učenje hodanja kamion Pinolino Fred zelen 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo