Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Limited Racing Edition

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Limited Racing Edition

recaro

RECARO Monza Nova IS udružuje sve zahtjeve roditelja uz želje djece. Ugrađeni zvučnici s audio priključkom osiguravaju najbolju mjeru zabave. Sigurnosni stolić- štit brine za sigurnost male djece, a stariju djecu štiti automobilski sigurnosni pojas. Monza Nova IS uvjerila je također i ADAC i Stiftung Warentest gdje je svestrani zaštitnik dobio ocjenu 2.0.

331.55 €
349.00 €
2.499,06 kn 2.630,59 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 331.55 €

14.12.2023

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS

9 – 36 kg | od 12 mjeseci do 12 godine | ECE grupa I/II/III

RECARO Monza Nova IS udružuje sve zahtjeve roditelja uz želje djece. Ugrađeni zvučnici s audio priključkom osiguravaju najbolju mjeru zabave prilikom slušanja najomiljenih bajka i pjesma. Sigurnosni stolić – štit brine za sigurnost male djece (gr. I), a stariju djecu štiti automobilski sigurnosni pojas (gr. II+III).  Monza Nova IS uvjerila je također i ADAC i Stiftung Warentest gdje je svestrani zaštitnik dobio ocjenu 2.0.

monza-nova-is-teh-podatki

DJEČJA AUTOSJEDALICA KOJA RASTE S DJETETOM

Jedna dječja autosjedalica za cijelo djetinjstvo? Po visini podesivi leđni dio s integriranim uzglavnim dijelom to i omogućava. Dječju autosjedalicu potpuno prilagodimo djetetovoj visini i tako raste s njime od približno dvanaest mjeseci pa sve do dvanaeste godine.

monza-nova-is-avtosedež,-ki-raste-z-otrokom

SOUND SYSTEM

Ugrađeni zvučnici u uzglavlju sjedalice i audio priključak malome putniku omogućavaju da uživa u najboljoj zabavi tijekom slušanja svoje glazbe ili bajke bez da bi pri tome smetao drugim putnicima u automobilu. Dijete se nasloni prema nazad, a glavica ostaje u sigurnom predjelu uzglavlja autosjedalice.

otroski-avtosedez-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-sound-sistem

INTEGRIRANI JASTUČIĆ ZA GLAVU

Integrirani jastučić za glavu u uzglavlju omogućava da se dijete dobro osjeća te da je siguran tijekom svake vožnje. Mali i malo veći istraživači osjećaju dodatnu udobnost posebice tijekom spavanja. Jastučić je potpuno prilagodljiv i individualno se prilagođava vašem djetetu.

monza-nova-is-integrirana-blazinica-za-glavo

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. To je u dječjoj autosjedalici Monza Nova IS omogućeno tako da zrak prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastu tkaninu u presvlaci sjedalice koje omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Bez obzira na to hoćete li se kratko voziti do  bake ili s cijelom obitelji biti na putu prema moru – mali će istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

monza-nova-is-air-ventilation-system

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Bez obzira na to hoćemo li samo skočiti na nogometnu utakmicu ili krećemo na duži odmor: integrirani štitnici pružaju maksimalnu zaštitu u svakoj vožnji – u slučaju bočnog sudara smanjuju snagu udarca koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Tako mogu roditelji i djeca putovati opušteno.

monza nova is advanced side protection (asp)

 • Univerzalno postavljanje
  dječju autosjedalicu možete postaviti i u auto bez ISOFIXa jednostavno i brzo korištenjem automobilskog pojasa.
 • Pojačani nasloni za ruke
  pružaju veću zaštitu u predjelu bokova i omogućavaju udoban položaj sjedenja.
 • RECARO ergonomska pjena
  u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.
 • Označen tijek sigurnosnog pojasa
  pravilno postavljanje autosjedalice olakšano je crvenim oznakama.
 • Integrirani Seatfix konektori
  brzo i sigurno postavljanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu.

SIGURNOSNI JASTUK - STOLIĆ

Za mališane u grupi I dječju autosjedalicu koristimo sa sigurnosnim stolićem- štitom koji učvrstimo automobilskim sigurnosnim pojasom. Sigurnosni stolić obuhvati dijete te u slučaju sudara podijeli i apsorbira sile po cijeloj svojoj površini. Tako su djetetov osjetljiv vrat, glava i predio prsnog koša optimalno zaštićeni. Stariju djecu (grupa II+III) vežemo automobilskim sigurnosnim pojasom. Za maksimalnu udobnost i sigurnu vožnju na svakom kilometru.

monza-nova-is-varnostna-mizica

TEHNIČKI PODACI

UN R44/04
56 / 45 - 54 / 67 - 86 cm
7,7 kg
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag