Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Carbon Black

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS [9-36 kg] Carbon Black

recaro

RECARO Monza Nova IS udružuje sve zahtjeve roditelja uz želje djece. Ugrađeni zvučnici s audio priključkom osiguravaju najbolju mjeru zabave. Sigurnosni stolić- štit brine za sigurnost male djece, a stariju djecu štiti automobilski sigurnosni pojas. Monza Nova IS uvjerila je također i ADAC i Stiftung Warentest gdje je svestrani zaštitnik dobio ocjenu 2.0.

331.55 €
349.00 €
2.499,06 kn 2.630,59 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 331.55 €

14.6.2023

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova IS

9 – 36 kg | od 12 mjeseci do 12 godine | ECE grupa I/II/III

RECARO Monza Nova IS udružuje sve zahtjeve roditelja uz želje djece. Ugrađeni zvučnici s audio priključkom osiguravaju najbolju mjeru zabave prilikom slušanja najomiljenih bajka i pjesma. Sigurnosni stolić – štit brine za sigurnost male djece (gr. I), a stariju djecu štiti automobilski sigurnosni pojas (gr. II+III).  Monza Nova IS uvjerila je također i ADAC i Stiftung Warentest gdje je svestrani zaštitnik dobio ocjenu 2.0.

monza-nova-is-teh-podatki

DJEČJA AUTOSJEDALICA KOJA RASTE S DJETETOM

Jedna dječja autosjedalica za cijelo djetinjstvo? Po visini podesivi leđni dio s integriranim uzglavnim dijelom to i omogućava. Dječju autosjedalicu potpuno prilagodimo djetetovoj visini i tako raste s njime od približno dvanaest mjeseci pa sve do dvanaeste godine.

monza-nova-is-avtosedež,-ki-raste-z-otrokom

SOUND SYSTEM

Ugrađeni zvučnici u uzglavlju sjedalice i audio priključak malome putniku omogućavaju da uživa u najboljoj zabavi tijekom slušanja svoje glazbe ili bajke bez da bi pri tome smetao drugim putnicima u automobilu. Dijete se nasloni prema nazad, a glavica ostaje u sigurnom predjelu uzglavlja autosjedalice.

otroski-avtosedez-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-sound-sistem

INTEGRIRANI JASTUČIĆ ZA GLAVU

Integrirani jastučić za glavu u uzglavlju omogućava da se dijete dobro osjeća te da je siguran tijekom svake vožnje. Mali i malo veći istraživači osjećaju dodatnu udobnost posebice tijekom spavanja. Jastučić je potpuno prilagodljiv i individualno se prilagođava vašem djetetu.

monza-nova-is-integrirana-blazinica-za-glavo

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. To je u dječjoj autosjedalici Monza Nova IS omogućeno tako da zrak prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastu tkaninu u presvlaci sjedalice koje omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Bez obzira na to hoćete li se kratko voziti do  bake ili s cijelom obitelji biti na putu prema moru – mali će istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

monza-nova-is-air-ventilation-system

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Bez obzira na to hoćemo li samo skočiti na nogometnu utakmicu ili krećemo na duži odmor: integrirani štitnici pružaju maksimalnu zaštitu u svakoj vožnji – u slučaju bočnog sudara smanjuju snagu udarca koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Tako mogu roditelji i djeca putovati opušteno.

monza nova is advanced side protection (asp)

 • Univerzalno postavljanje
  dječju autosjedalicu možete postaviti i u auto bez ISOFIXa jednostavno i brzo korištenjem automobilskog pojasa.
 • Pojačani nasloni za ruke
  pružaju veću zaštitu u predjelu bokova i omogućavaju udoban položaj sjedenja.
 • RECARO ergonomska pjena
  u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.
 • Označen tijek sigurnosnog pojasa
  pravilno postavljanje autosjedalice olakšano je crvenim oznakama.
 • Integrirani Seatfix konektori
  brzo i sigurno postavljanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu.

SIGURNOSNI STOLIĆ - štit

Za mališane u grupi I dječju autosjedalicu koristimo sa sigurnosnim stolićem- štitom koji učvrstimo automobilskim sigurnosnim pojasom. Sigurnosni stolić obuhvati dijete te u slučaju sudara podijeli i apsorbira sile po cijeloj svojoj površini. Tako su djetetov osjetljiv vrat, glava i predio prsnog koša optimalno zaštićeni. Stariju djecu (grupa II+III) vežemo automobilskim sigurnosnim pojasom. Za maksimalnu udobnost i sigurnu vožnju na svakom kilometru.

monza-nova-is-varnostna-mizica

TEHNIČKI PODACI

UN R44/04
56 / 45 - 54 / 67 - 86 cm
7,7 kg
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag