Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID Nextkid i-Size [100-150 cm] Granite Melange

Dječja autosjedalica AXKID Nextkid i-Size [100-150 cm] Granite Melange

axkid
ISOFIX od 100 do 150 cm

Axkid Nextkid je siguran, prilagodljiv i udoban buster s naslonom, dizajniran da raste s djetetom i da se savršeno uklopi u vaš automobil. Sa svojim bočnim stranama, koje se proširuju u četiri koraka, podesivim naslonom za glavu i vrhunskim mekim tekstilom, pruža maksimalnu udobnost i sigurnost djeci do 150 cm.

249.90 €
1.883,62 kn
28.5.2024 time

Dodaci

Dječja autosjedalica AXKID Nextkid i-Size

+ 7 godina
U smjeru vožnje
100-150 cm
Pričvršćivanje sigurnosnim pojasem ili ISOFIX-om

Axkid Nextkid je siguran, prilagodljiv i udoban buster s naslonom, dizajniran da raste s djetetom.

Pruža maksimalnu udobnost i sigurnost djeci do 150 cm.

 

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-4

Visoka udobnost

Mekani vrhunski tekstil, ventilacija kompletnog kostura autosjedalice i tekstil čine je hladnijom za vrijeme vrućih ljetnih dana, te ugodnijom.

Imajte na umu da, iako je Axkid Nextkid odobren od 100-150 cm, Axkid preporučuje da dijete da ostane u suprotnom smjeru vožnje što je duže moguće (kao što je npr.  Axkid ONE 2 ili Minikid 4), po mogućnosti sve do 125 cm, a tek onda se prelazi na buster s naslonom kao što je Axkid Nextkid.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-3

Sigurno i prilagodljivo vašem djetetu i automobilu

Axkid Nextkid buster s naslonom savršena je kombinacija sigurnosti i prilagodljivosti. Njegov jedinstveni dizajn uključuje bočna krila koja se proširuju u četiri koraka, time pružaju dodatni prostor i prilagođavaju se rastu vašeg djeteta tijekom vremena.

Visoki naslon za leđa i 8 položaja naslona za glavu osiguravaju savršeno pristajanje vašem djetetu, bez obzira na njegovu dob ili veličinu. Osim toga, naslon za glavu i dva bočna krila neovisni su jedan o drugome, što olakšava prilagodbu potrebama vašeg djeteta, smještaj drugih putnika ili autosjedalica u automobilu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-5

Osim sigurnosnih značajki, Nextkid je također vrlo prilagodljiv vašem automobilu.

Njegov kompaktan dizajn omogućuje mu da stane tri autosjedalice zaredom, što ga čini idealnim izborom za obitelji u pokretu. Fleksibilan stražnji kut autosjedalice i prilagodljiv oblik čine ga savršenim za bilo koju vrstu automobila, osiguravajući sigurnost i udobnost za vaše dijete na svakom putovanju automobilom.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-2

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-13

Jednostavna, brza i sigurna ugradnja – autosjedalica i dijete

Axkid Nextkid je nevjerojatno jednostavan za instalaciju zahvaljujući svom ISOFIX sustavu. Ovaj sustav osigurava brzu i sigurnu instalaciju koja se može obaviti u samo nekoliko sekundi. Nakon ugradnje, autosjedalica ostaje stabilna i sigurna, pružajući vam mir tijekom svake vožnje automobilom.

ISOFIX sustav Axkid Nextkid autosjedalice nudi i automatsko otpuštanje prihvata, što uvelike olakšava instalaciju.
Osiguravanje visoke sigurnosti vašeg djeteta brzo je i jednostavno uz Axkid Nextkid buster s naslonom. Vodilice sigurnosnog pojasa dizajnirane su tako da sigurnosni pojas ostane u ispravnom položaju, što je posebno važno za donji dio pojasa, koji ide preko dječjih bokova, kako bi se osigurao pravilan položaj preko zdjelice vašeg djeteta.

Vodilica sigurnosnog pojasa, koja ide preko djetetovog ramena, također pomaže u vođenju sigurnosnog pojasa, sprječavajući njegovo klizanje s ramena ili urezivanje u vrat, pružajući maksimalnu sigurnost i udobnost tijekom svakog putovanja. Uz Axkid Nextkid buster s naslonom možete biti sigurni da je vaše dijete sigurno, te da ima maksimalnu udobnost za vrijeme svake vožnje.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-7

Visoka udobnost za sve vožnje automobilom

Ne samo da je Axkid Nextkid jedno od najsigurnijih buster s naslonom na tržištu, već je i vrlo udobno za vaše dijete. Vrhunski tekstil korišten u izradi ove sjedalice iznimno je mekan na dodir, a ventilacija kompletnog kostura autosjedalice i tekstila, osiguravaju svježinu i udobnost u vožnjama za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Konačno, pomoću sustava “Sleep Well” možete prilagoditi savršen kut na autosjedalici, kako biste osigurali optimalnu udobnost za svoje dijete, bilo da drijema ili uživa u vožnji.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-8

Švedska sigurnost

Dizajniran u Švedskoj i odobren prema najnovijim sigurnosnim propisima.

Kompaktan dizajn osigurava da je moguće ugraditi tri autosjedalice zaredom, što ga čini savršenim za obitelji s više djece. Osim toga, proširiva bočna krila autosjedalice omogućuju dodatni prostor djetetu kada je to potrebno. Uz odobrenje propisa R129, možete biti sigurni da vaše dijete putuje u jednom od najsigurnijih pomoćnih sjedala na tržištu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-1

Sleep well sistem

nudi 4 položaja i fleksibilan stražnji kut, kako bi savršeno odgovarao vašem djetetu i automobilu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-NEXTKID-isize-100-150-cm-lifestyle-6

Vodilica sigurnosnog pojasa za osiguranje idealne putanje pojasa

Odobren prema najnovijoj uredbi R129

Meki premium tekstil

Sustav ‘Sleep Well’

Podesiv naslon za glavu u 8 položaja

Proširiva bočna krila (stranice)

Optimizirani dizajn za rastuću djecu

Fleksibilan kut naslona za optimalno pristajanje

Brza i jednostavna ISOFIX instalacija

Brza i jednostavna ISOFIX instalacija

UN R129/02 (i-Size)
Do približno 12 godina
ISOFIX
100-150 cm
7,5 kg
44 / 47,3 / 63,4 cm
autosjedalica AXKID Nextkid
Presvlaka, koja se može ukloniti – periva u perilici na 30 stupnjeva.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

image

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

image

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

image

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

image

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo