Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID ONE 2 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

Dječja autosjedalica AXKID ONE 2 i-Size [61–125 cm] Granite Melange

axkid
0-7 godina 61-125 cm ISOFIX

Axkid ONE 2 je jedina dječja autosjedalica s montažom pomoću ISOFIX-a na tržištu, koja omogućuje vožnju u suprotnom smjeru do otprilike 7 godina starosti (61-125 cm/23 kg). Brza i sigurna instalacija u 30 sekundi. Pruža najviše prostora za noge na tržištu, a istovremeno je izrazito fleksibilna, te jedna od najkompaktnijih autosjedalica za vožnju u suprotnom smjeru na tržištu.

799.90 €
6.029,25 kn
28.5.2024 time

Dječja autosjedalica AXKID ONE 2 i-Size

NAJSIGURNIJA AUTOSJEDALICA IKAD NAPRAVLJENA

Jedina je autosjedalica na tržištu s mogućnošću montaže putem ISOFIX sistema za vožnju u suprotnom smjeru, koja je i-Size odobreno za djecu do 125 cm/23 kg ili otprilike 7 godina starosti. Ova autosjedalica je također prošla i jedan od najtežih testova sudara na svijetušvedski Plus test.

 

Axkid ONE 2 može se koristiti od samog rođenja pa sve do 7 godina starosti*
* Za korištenje od rođenja odaberite model Axkid ONE+ 2.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-24

BRZA I SIGURNA INSTALACIJA U 30 SEKUNDI

Mnoge autosjedalice, kako ona u smjeru vožnje, tako i ona za vožnju u suprotnom smjeru, često su nespravno instalirana, što smanjuje sigurnost malih putnika i samih sjedalica.

Stoga, Axkid ONE 2 ima jednostavan sustav instalacije s 6 intuitivnih koraka za instalaciju i automatskom antirotacijskom prečkom s ugrađenim zvučnim obavještenjem, koje vam signalizira ako je sjedalo u optimalnom položaju. U kombinaciji s ISOFIX spojnicama i laganom konstrukcijom, koje olakšavaju rukovanje, jamčimo da možete instalirati sjedalo u manje od 30 sekundi.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-28

NOVA GENERACIJA AUTOSJEDALICA ZA VOŽNJU U SUPROTNOM SMJERU

Axkid ONE 2 postavlja novi standard sigurnosti dječjih autosjedalica. Zajedno s prethodnikom, Axkid ONE, jedina je ISOFIX autosjedalica na tržištu, koje je i-Size i odobreno do 125 cm/23 kg, što znači da vaše dijete može putovati u suprotnom smjeru do 3 godine dulje nego s postojećim ISOFIX autosjedalicama na tržištu.

Vožnja u suprotnom smjeru do 6-7 godina starosti, 5 puta je sigurnija za djecu. Zbog toga je Axkid ONE 2 uključen u Axkidov program dugoročne sigurnosti, pružajući sigurnost pri vožnji u suprotnom smjeru što je dulje moguće.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-2

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-13

VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU JE I DO 5 PUTA SIGURNIJA

Vožnja suprotnom smjeru je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti.

Pročitaj više – BLOG

axkid-suprotno-smjera-vožjne

Čvrsta i lagana sjedalica dizajnirana je i osmišljena u Švedskoj

Axkid ONE 2 izrađena je s novim i inovativnim dizajnom, koji koristi aluminij i kaljeni čelik za stvaranje okvira zaštite koji djeluje kao zaštitna kukuljica. Sjedalo je izrađeno od materijala koji apsorbira udarce, što minimalizira silu udara pri sudaru.

U sjedalo su dodani ventilacijski otvori, što omogućuje idealnu prozraku tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Cijelo sjedalo teži manje od 10 kg, što omogućava starijoj i težoj djeci putovanje u suprotnom smjeru sve do 7 godina.

NAGRADE:

Najviše prostora za noge na tržištu

Axkid ONE 2 montiran je na šine, koje omogućuju pomicanje autosjedalice naprijed i natrag samo jednom rukom – do 30 cm.

Tehnologija kliznog sjedišta nudi dodatni prostor suvozaču po potrebi, bez potrebe za vađenjem autosjedalice iz automobila – samo povucite sjedalicu više prema stražnjem sjedalu. Nijedna druga sjedalica na tržištu nema ove značajke, zbog čega Axkid ONE 2 pruža najviše prostora za noge na tržištu za vaše dijete, ali može biti i jedna od najkompaktnijih autosjedalica za vožnju u suprotnom smjeru na tržištu, što pruža ogromnu fleksibilnost za vašu obitelj i vaše potrebe.

Ova jedinstvena značajka također rješava dosadašnje nedostatke autosjedalica za vožnju u suprotnom smjeru. Lakše je postaviti dijete u sjedalo jer je kut širi. Za stariju djecu, tehnologija zaštitnog okvira može poslužiti kao ručka kako bi se lakše popeli ili sišli iz sjedala. Nema potrebe za okretanjem sjedalice, što u konačnici nepotrebno zauzima prostor i rezultira bržim prerastanjem sjedalice. Starija djeca mogu udobno putovati do 7 godina ili 125 cm/23 kg, a veličina antirotacijske prečke omogućava dodatni prostor za noge u usporedbi s drugim sjedalicama na tržištu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-nagrada-4

Udobnost od 0 do 7 godina starosti

Axkid ONE 2 dolazi opremljen naprednim “Sleep well” sustavom, koji omogućava nagib sjedala do 42 stupnja. To znači da se ova autosjedalica može postaviti u položaj kakav očekujemo od autosjedalice (“jajeta”) za novorođenče, ali imajte na umu da je jastučić za novorođenče uključen samo u autosjedalicu Axkid ONE+ 2.

Međutim, starija djeca također će cijeniti napredni “Sleep well” sustav, koji će im omogućiti udobno spavanje tijekom putovanja.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-17

Svjetsko vodeći sigurnosni sustav iz Švedske

Axkid One 2 opremljen je vrhunskim pojasom i sigurnosnim sustavom švedskog dobavljača tehnologije Holmbergs®. Svaka komponenta, od kopče do remena, testirana je izvan propisa kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i izvedba koje izdvajaju svjetskog lidera.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-29

Axkid One+ 2

S mekim umecima i dodatnom potporom, te mogućnošću podešavanja kuta sjedala, vaše novorođenče može sigurno putovati u ovoj sjedalici od samog rođenja. Dodatni uložak za novorođenčad uključen je samo u autosjedalo Axkid ONE+ 2.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-28

INOVATIVAN LAGANI DIZAJN

Teži 30% manje od drugih autosjedalica na tržištu, a izrađena je sa znatno manje plastike.

Dječja-autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-nagrada-6

ODRŽIV IZBOR

Axkid ONE 2 ima ogromnu prednost, jer se može koristiti do 7 godina. Ova inovativna autosjedalica lako se rastavlja, a izrađena je od materijala visoke razgradljivosti.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-15

Tehnologija zaštitnog okvira
Inspiriran inženjeringom zrakoplova, zaštitni aluminijski okvir Axkid ONE 2 održava strukturu autosjedalice, dok čelične šipke visoke čvrstoće izdržavaju i usmjeravaju sile udara daleko od tijela djeteta u slučaju nesreće. Inovativni lagani dizajn teži 30% manje od sličnih autosjedalica, što također čini Axkid ONE 2 održivijim modelom, s manje materijala utrošenih u proizvodnji.

Automatska antirotacijska prečka
Automatska antirotacijska prečka olakšava instalaciju i osigurava da je autosjedalica čvrsto postavljena. Upravo ona osigurava zaštitu u slučaju sudara bilo koje vrste, čak i u slučaju prevrtanja vozila. Osim aspekta sigurnosti, automatska antirotacijska prečka pruža dodatni prostor za noge i omogućuje jednostavnu instalaciju za manje od 30 sekundi.

Napredni “Sleep well” sustav
Nudi bezbroj položaja za nagib. Axkid ONE 2 dizajniran je s bezbroj položaja za savršen san, ili za poboljšan položaj sjedenja. Postavljanje Axkid ONE 2 u ležeći položaj smanjuje rizik padanja djetetove glave naprijed prema prsima.

Napredni “Sleep well” sustav također doprinosi izvrsnoj ergonomiji za dijete, te pruža optimalnu udobnost.

Axkid ONE 2 također dolazi sa sistemom ventilacije, koja pomažu u održavanju tjelesne temperature djeteta na idealnoj razini.

Dinamički sustav za noge
Dinamički sustav za noge prikazan na Axkid ONE 2 nudi najviše prostora za noge za vaše dijete na tržištu, a istovremeno omogućuje prilagodbu autosjedalice, kako bi ostala jedna od najkompaktnijih autosjedalica za vožnju u suprotnom smjeru na tržištu. To ne samo da pruža najveću udobnost u autosjedalici koja raste s vašim djetetom, već i visoku razinu fleksibilnosti i udobnosti za vas kao roditelje.

ISOFIX spojnice
Sustav ISOFIX osmišljen je kako bi osigurao ispravnu ugradnju autosjedalica. Standardizirani sustav povezivanja omogućuje jednostavniju instalaciju autosjedalica i povećanu sigurnost zbog eliminacije ljudske pogreške prilikom instalacije.

Tehnologija za apsorpciju sile
Naslon za glavu Axkid ONE 2 dizajniran je kako bi zaštitio i podržao osjetljivo područje glave i vrata djeteta u slučaju sudara. Geometrija naslona za glavu, kao i izbor materijala, posebno su osmišljeni za apsorbiranje sila sudara prije nego što dosegnu dijete, pružajući najvišu razinu sigurnosti za vaše dijete.

12 položaja naslona za glavu
Naslon za glavu Axkid ONE 2 podesiv je i može se postaviti u 12 različitih položaja, omogućavajući potpunu prilagodbu visini i udobnosti rastućeg djeteta.

Axkid sustav zaštite od bočnog sudara
25% svih sudara su bočni sudari ili sudari pod kutom s prednje strane.

Stoga je važno da zaštitite i vašu djecu od istih. Axkid ONE 2 dolazi s inovativnom zaštitom od bočnog sudara ASIP – Axkid sustav zaštite od bočnog sudara. Ova zaštita razvijena je zajedno s ADAC-om u Njemačkoj, najuglednijim institutom za testiranje ponašanja autosjedalica u simulaciji sudara na svijetu. ASIP apsorbira i raspoređuje sile u slučaju sudara, smanjujući rizik od ozbiljnih ozljeda.

Sigurnost na duge staze
Vožnja u suprotnom smjeru do 5 puta je sigurnija, zbog čega smo ponosni što nudimo produženu vožnju u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti. Temeljni aspekti poput kvalitete, rukovanja, sigurnosti pri sudaru i ergonomije oblikovani su kako bi ne samo omogućili, već i omogućili udobno putovanje u suprotnom smjeru do 6-7 godina starosti.

Tehnologija klizanja sjedišta za najviše prostora za noge
Tehnologija klizanja sjedišta za Axkid ONE 2 jedinstvena je i patentirana funkcija dostupna samo na autosjedalicama Axkid ONE. Znači da je sjedalica montirano na šine i može se pomicati naprijed i natrag s jednom rukom čak do 30 cm.

Jednostavan sustav instalacije
Axkid ONE 2 dolazi s kohezivnim vodičem za instalaciju na samom sjedalu, temeljenim na slikovnom prikazu korak-po-korak i 6 različitih sigurnosnih pokazatelja, koje razlikujemo po bojama ili zvučnim sustavom, kako bi se osigurala ispravna, jednostavna i glatka instalacija.

TEHNIČKI PODACI

UN R129/02 (i-Size) Odobreno prema švedskim Plus testom
do 7 godina
do 23 kg
61-125 cm
10 kg
44 / 54 / 76 cm
autosjedalica AXKID ONE 2 Isofix baza ASIP - dodatna bočna zaščita
Snemljiva prevlaka, pralna u pralnom stroju na 30 stupnjeva.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

image

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

image

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

image

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

image

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo