Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

axkid

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovom Axkid busteru s naslonom čak iu vrućim ljetnim danima! Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

49.90 €
376,12 kn
6.3.2024

Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovom Axkid busteru s naslonom čak iu vrućim ljetnim danima!

Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

Prozračne podloge Axkid by AeroMoov dizajnirane su posebno kako bi osigurali da se vaše dijete ne pregrije u autosjedalici. Jedinstvena 3D struktura saća iznutra stvara zračni jastuk između djeteta i sjedala. Time se regulira cirkulacija zraka oko leđa, nogu i glave vašeg djeteta. 3D zračni sloj ne može se komprimirati pa osigurava stalnu cirkulaciju zraka i udobnost za vaše dijete.

Axkid-by-AeroMoov-Zračna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom1

Hipertermija i pregrijavanje u automobilima su češći nego što se misli i svake godine se događaju incidenti u kojima se djeca pregriju u autu tijekom vrućih ljetnih dana. Axkid prozračne podloge mogu pomoći u sprječavanju pregrijavanja, a zahvaljujući posebnoj 3D tehnologiji protok zraka će cirkulirati dosljedno. To znači da od sada putovanja u vročim danima mogu biti ugodni za vaše dijete u autosjedalici.

Kombinirajući Aeromoov, najboljeg proizvođača prozračnih podloga, s Axkidom, kao stručnjacima za autosjedalice okrenute unatrag, možete očekivati ​​visok standard kada je riječ o udobnosti i kvaliteti.

Axkid prozračne podloge, dizajnirane su isključivo kako bi savršeno pristajale vašoj Axkid autosjedalici busteru s naslonom Axkid Nextkid. S jedinstvenim dvodijelnim dizajnom, možete jednostavno prilagoditi naslon za glavu čak i kada je vaše dijete u autosjedalici.

Axkid-by-AeroMoov-račna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom 2

Axkid prozračne podloge dolaze u dva dijela, jedan glavni dio za stvarno sjedalo, a drugi dio je za naslon za glavu. To mu daje fleksibilnost da bude prikladan za autosjedalico buster s naslonom Axkid Nextkid.

Axkid prozračne podloge izrađene su od organskog pamuka i čine sjedalo udobnim za vaše dijete. Također je iznimno praktičan i za vas kao roditelje, budući da se jastučić može prati na 40°C i brzo se suši. Značajno je da Air Layer ima OekoTex 100 Class 1 certifikat. To znači da je Air Layer potpuno bez ikakvih tvari koje bi mogle biti štetne za vaše dijete.

Sigurnost na prvom mjestu – uvijek.

SPECIFIKACIJE:

  • Jedinstvena 3D tehnologija raspršuje višak topline i cirkulira svjež zrak
  • Upija vlagu i znoj
  • Mekana, udobna i periva u perilici na 40 stupnjeva
  • Prikladno za sve Axkid autosjedalice bustere s naslonom
  • Organski pamuk koji se može reciklirati.
Axkid-by-AeroMoov-Zračna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom 3

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag