Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

axkid

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovom Axkid busteru s naslonom čak iu vrućim ljetnim danima! Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

49.90 €
376,12 kn
23.7.2024 time

Axkid Prozračna podloga za autosjedalicu buster sa naslonom by AeroMoov

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovom Axkid busteru s naslonom čak iu vrućim ljetnim danima!

Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

Prozračne podloge Axkid by AeroMoov dizajnirane su posebno kako bi osigurali da se vaše dijete ne pregrije u autosjedalici. Jedinstvena 3D struktura saća iznutra stvara zračni jastuk između djeteta i sjedala. Time se regulira cirkulacija zraka oko leđa, nogu i glave vašeg djeteta. 3D zračni sloj ne može se komprimirati pa osigurava stalnu cirkulaciju zraka i udobnost za vaše dijete.

Axkid-by-AeroMoov-Zračna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom1

Hipertermija i pregrijavanje u automobilima su češći nego što se misli i svake godine se događaju incidenti u kojima se djeca pregriju u autu tijekom vrućih ljetnih dana. Axkid prozračne podloge mogu pomoći u sprječavanju pregrijavanja, a zahvaljujući posebnoj 3D tehnologiji protok zraka će cirkulirati dosljedno. To znači da od sada putovanja u vročim danima mogu biti ugodni za vaše dijete u autosjedalici.

Kombinirajući Aeromoov, najboljeg proizvođača prozračnih podloga, s Axkidom, kao stručnjacima za autosjedalice okrenute unatrag, možete očekivati ​​visok standard kada je riječ o udobnosti i kvaliteti.

Axkid prozračne podloge, dizajnirane su isključivo kako bi savršeno pristajale vašoj Axkid autosjedalici busteru s naslonom Axkid Nextkid. S jedinstvenim dvodijelnim dizajnom, možete jednostavno prilagoditi naslon za glavu čak i kada je vaše dijete u autosjedalici.

Axkid-by-AeroMoov-račna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom 2

Axkid prozračne podloge dolaze u dva dijela, jedan glavni dio za stvarno sjedalo, a drugi dio je za naslon za glavu. To mu daje fleksibilnost da bude prikladan za autosjedalico buster s naslonom Axkid Nextkid.

Axkid prozračne podloge izrađene su od organskog pamuka i čine sjedalo udobnim za vaše dijete. Također je iznimno praktičan i za vas kao roditelje, budući da se jastučić može prati na 40°C i brzo se suši. Značajno je da Air Layer ima OekoTex 100 Class 1 certifikat. To znači da je Air Layer potpuno bez ikakvih tvari koje bi mogle biti štetne za vaše dijete.

Sigurnost na prvom mjestu – uvijek.

SPECIFIKACIJE:

 • Jedinstvena 3D tehnologija raspršuje višak topline i cirkulira svjež zrak
 • Upija vlagu i znoj
 • Mekana, udobna i periva u perilici na 40 stupnjeva
 • Prikladno za sve Axkid autosjedalice bustere s naslonom
 • Organski pamuk koji se može reciklirati.
Axkid-by-AeroMoov-Zračna-ljetna presvlaka za-dječju autosjedalicu-jahač-z-naslonom 3

Korisni blog postovi

Zašto odabrati drvene dječje igračke?

U svijetu stalnog napretka i tehnološkog razvoja ponekad se čini da se jednostavna radost djetinjstva gubi među digitalnim ekranima i komercijalnim igračkama. Međutim, postoji divna alternativa koja vraća djetinjstvo korijenima - drvene dječje igračke.

image

5 stručnih savjeta: Kako pravilno vezati dijete u automobilu

Sigurnost djece uvijek je na prvom mjestu. A tijekom vožnje u automobilu ključno je pravilno vezati dijete.

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo