Domov Igračke Drvene igračke Drveni vrtni namještaj Pinolino Nicki bijeli

Drveni vrtni namještaj Pinolino Nicki bijeli

pinolino

Divan drveni namještaj za do 4 djece sa stolom i dvije klupe pogodan je za brojne aktivnosti izvana ili iznutra: za stvaranje, igru ​​ili prijatan piknik s prijateljima.

79.00 €
84.90 €
595,46 kn 639,93 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 79.00 €

Drveni vrtni namještaj Pinolino Nicki bijeli

  • divan drveni namještaj za do 4 djece sa stolom i dvije klupe pogodan je za brojne aktivnosti izvana ili iznutra: za stvaranje, igru ​​ili prijatan piknik s prijateljima
  • zahvaljujući djeci prilagođenu visinu sjedenja, set će pružiti ugodan odmor prije sljedećih avantura
  • masivan: smreka, lakirana bijelo i bezbojno
  • D 90 cm, Š 79 cm, V 50 cm
  • visina sjedala 28 cm
  • preporučuje se za djecu od 2 do 7 godina

 

Drveni vrtni namještaj Pinolino Nicki bijeli 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag