Domov Igračke Drvene igračke Drveni Activity Gym centar za bebe Pinolino Josi

Drveni Activity Gym centar za bebe Pinolino Josi

pinolino

Drveni Activity Gym centar za bebe Pinolino Josi prijatnih boja i pedagoški prikladan centar za igru ​​jedna je od prvih i svjesno iskusnih dječjih igračaka.

53.52 €
66.90 €
403,41 kn 504,26 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 53.52 €

14.6.2023

Drveni Activity Gym centar za bebe Pinolino Josi

Raznim kuglicama, likovima te ogledalom i zvončićem potiče bebu na igru ​​i hvatanje te tako potiče motoričke sposobnosti i percepciju.

  • Dijeloma masivan: javorovo drvo, bezbojno i šareno lakirano
  • Š 63 cm, D 55 cm, V 52 cm
  • Preporučuje se za bebe između 3 i 6 mjeseci.
Drveni Activity Gym centar za bebe Pinolino Josi 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag