Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drveni radni stol Pinolino Jupp

Drveni radni stol Pinolino Jupp

pinolino

Drveni radni stol Pinolino Jupp pruža djetetu prave temelje za prve eksperimente u zanatu, omogućujući im da tijekom igre razvijaju motoričke sposobnosti i potiču maštu.

103.20 €
129 €
777,87 kn 972,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 103.20 €

14.12.2023

Drveni radni stol Pinolino Jupp

Mali majstori radit će na radnoj ploči s alatima “kao veliki” – udaranjem, piljenjem, šišanjem i “šrafanjem” kao u pravoj radionici. Sa svim dodatnim priborom i alatima nikada neće biti dosadno!

 • Masivno lipovo drvo, bezbojno i šareno lakirano
 • Š 60 cm, D 327cm, V 78cm
 • Radni stol: Š 57 cm, D 32 cm
 • Visina radne ploče: 47 cm
 • Set uključuje: radni stol, čekić, pilu, kut, kliješta, vodenu vagu, odvijač, 4 vijka, 4 matice, 5 podmetača
 • Detalji: radna ploča ima ugrađeni mjerač, opremljena je ugrađenom pilom, koju mali majstor sam okreće, i stezaljkama
 • Preporučuje se djeci u dobi od 3 godina napred.
Drveni radni stol Pinolino Jupp 4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag