Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drveni unutranji tobogan Pinolino Lotta Mint / siv

Drveni unutranji tobogan Pinolino Lotta Mint / siv

pinolino

Pinolino tobogan Lotta definitivno je prava zvijezda dječje sobe! Moderan dizajn i priložene naljepnice osiguravaju da će spuštanje niz slonovsku surlu biti prava zabava za male i velike.

300 €
2.261,25 kn

Drveni unutranji tobogan Pinolino Lotta mint / siv

Zbog dobro promišljene konstrukcije i stepenica koje su otporne na mnoge korake po njima, Lotta je posebno stabilna igračka koja se ne prevrće. Zbog kvalitetne izrade, tobogan je izvrstan suputnik dugi niz godina.

 • Tri stepenice
 • MDF, bijelo lakirana
 • D 155 cm, Š 45 cm, V 68 cm, težina 23 kg
 • Nagib: 24 stupnjeva
 • Uključene su dvije naljepnice za još individualniji izgled
 • Maksimalno opterećenje: 60 kg
 • Preporučuje se za djecu među 2 i 5 godina.
Lesen notranji tobogan Pinolino Lotta mint-siv 6

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo