Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar sivi

Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar sivi

pinolino

Drveni tricikl odlična je zabava u dugim šetnjama prirodom, a ujedno potiče ravnotežu i motoriku. Kasnije se tricikl jednostavno pretvara u praktičan balans bicikl, kada dijete stekne samopouzdanje i osjećaj za vožnju. Oskar će biti djetetov vjerni pratilac dugi niz godina sa svojim 4-strukim podešavanjem visine sjedala i konfiguracijom od tricikla do balans bicikla na dva kotača.

136.00 €
160.00 €
1.025,10 kn 1.206,00 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 136.00 €

4.10.2023

Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar

Bicikl bez pedala poboljšava koordinaciju, reakciju i ravnotežu. Najprije se koristi kao tricikl, a kad je mališan spreman za nove izazove, tricikl se jednostavno pretvara u balans bicikl na dva kotača.

 • Masivno drvo breze, lakirano sivo i neobrađena
 • D 93 cm, Š 48 cm (kao bicikl), V54 cm
 • Težina 3,5 kg
 • EVA pjenaste gume
 • Prigušivanje i mekani ovjes kao kod pneumatskih guma
 • Čelične felge
 • Podesivo sjedalo na 4 različitih visina (na 31, 33, 36 i 39 cm)
 • Preporučuje se za djecu od 2 godina.

 

Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar 4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag