Domov Igračke Drvene igračke Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar bijeli natur

Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar bijeli natur

pinolino

Drveni tricikl odlična je zabava u dugim šetnjama prirodom, a ujedno potiče ravnotežu i motoriku. Kasnije se tricikl jednostavno pretvara u praktičan balans bicikl, kada dijete stekne samopouzdanje i osjećaj za vožnju. Oskar će biti djetetov vjerni pratilac dugi niz godina sa svojim 4-strukim podešavanjem visine sjedala i konfiguracijom od tricikla do balans bicikla na dva kotača.

160.00 €
1.206,00 kn
24.7.2024 time

Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar

Bicikl bez pedala poboljšava koordinaciju, reakciju i ravnotežu. Najprije se koristi kao tricikl, a kad je mališan spreman za nove izazove, tricikl se jednostavno pretvara u balans bicikl na dva kotača.

 • Masivno drvo breze, lakirano sivo i neobrađena
 • D 93 cm, Š 48 cm (kao bicikl), V54 cm
 • Težina 3,5 kg
 • EVA pjenaste gume
 • Prigušivanje i mekani ovjes kao kod pneumatskih guma
 • Čelične felge
 • Podesivo sjedalo na 4 različitih visina (na 31, 33, 36 i 39 cm)
 • Preporučuje se za djecu od 2 godina.
Drveni bicikl bez pedala & tricikl Pinolino Oskar 4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo