Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

pinolino

DUz Pinolinu drvenu dasku za ravnotežu Balance Board Kari dijete kroz igru ​​uči motoriku i koordinaciju. Izrađena je od masivnog drva, a zahvaljujući podstavi od pluta ne klizi i ne grebe pod.

109.9 €
828,37 kn
7.3.2024

Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

Daska za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari izrađena je od masivnog drveta, neklizajuća, s s nosivošću 100 kg i pogodna je za djecu od 1,5 godine.

Pločom za ravnotežu dijete jača motoričke sposobnosti i koordinaciju. Zahvaljujući svojoj trajnosti i mnogim načinima korištenja (može postati i trkalište, modna pista, dodatak za domaći trening za mamu ili tatu i još mnogo više) vjerni je pratilac cijele obitelji dugi niz godina!

S donje strane je prekrivena plutom, koja štiti pod od ogrebotina, a istovremeno sprječava klizanje daske. Tako mali gimnastičari koriste dasku potpuno sigurno.

 • Masivno drvo: bukva, bezbojno lakirana
 • D 82 cm, Š 30 cm, V 18 cm
 • Donja strana je obložena plutom: daska ne grebe pod ili klizi
 • Nosivost: 100 kg
 • Preporučuje se djeci od 1,5 godine
 • Težina: 3,5 kg
 • FSC®Mix certifikat (FSC-C120795).
Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari 8

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag