Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

pinolino

DUz Pinolinu drvenu dasku za ravnotežu Balance Board Kari dijete kroz igru ​​uči motoriku i koordinaciju. Izrađena je od masivnog drva, a zahvaljujući podstavi od pluta ne klizi i ne grebe pod.

74.90 €
109.9 €
564,56 kn 828,37 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 74.90 €

4.10.2023

Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari

Daska za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari izrađena je od masivnog drveta, neklizajuća, s s nosivošću 100 kg i pogodna je za djecu od 1,5 godine.

Pločom za ravnotežu dijete jača motoričke sposobnosti i koordinaciju. Zahvaljujući svojoj trajnosti i mnogim načinima korištenja (može postati i trkalište, modna pista, dodatak za domaći trening za mamu ili tatu i još mnogo više) vjerni je pratilac cijele obitelji dugi niz godina!

S donje strane je prekrivena plutom, koja štiti pod od ogrebotina, a istovremeno sprječava klizanje daske. Tako mali gimnastičari koriste dasku potpuno sigurno.

 • Masivno drvo: bukva, bezbojno lakirana
 • D 82 cm, Š 30 cm, V 18 cm
 • Donja strana je obložena plutom: daska ne grebe pod ili klizi
 • Nosivost: 100 kg
 • Preporučuje se djeci od 1,5 godine
 • Težina: 3,5 kg
 • FSC®Mix certifikat (FSC-C120795).
Drvena ploča za ravnotežu Balance Board Pinolino Kari 8

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag