Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drvena aktivnostna kolica – guralica za učenje hodanja Pinolino Titus siva

Drvena aktivnostna kolica – guralica za učenje hodanja Pinolino Titus siva

pinolino

Drvena kolica – guralica su odlična za prve korake. Mnogo opcija za igru, pretinac za pohranu i tri lika za umetanje osiguravaju da je igra uvijek zanimljiva i poučna, čak i kada je potreban odmor od trčanja.

63.92 €
79.90 €
481,80 kn 602,25 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 04.03.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 63.92 €

7.3.2024

Robusna i stabilna kolica nude stav koji je siguran za djecu, kolica se ne mogu prevrnuti.

Kotači su obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove. Dobro osmišljen kočioni sustav osigurava da su prvi koraci čvrsti i sigurni – kočnica se lako i bezstupanjsko podešava.

Mnogo opcija za igru, pretinac za pohranu i tri lika za umetanje osiguravaju da je igra uvijek zanimljiva i poučna, čak i kada je potreban odmor od trčanja.

Budući da omiljena plišana igračka ne bi smjela propustiti takvu važnu aktivnost, ona i njeni prijatelji imaju dovoljno prostora na prtljažnoj površini kolica.

 

Drvena aktivnostna kolica – guralica za učenje hodanja Pinolino Titus siva 2

ROBUSNA I STABILNA

Robusna i stabilna kolica nude stav koji je siguran za djecu, kolica se ne mogu prevrnuti.

PRILAGODLJIV SUSTAV KOČNICE

S unutarnje strane kotača mogu se ugraditi skidive kočnice koje blokiraju kotače kod prvih koraka (sa 12 mjeseci) i time ograničavaju brzinu kolica za sporo, stabilno i pravilno hodanje. Kasnije, kada mališan više ne treba podršku, kočnica se može postupno lako otpustiti.

KOTAČI, KOJI SU OBLOŽENI GUMOM

Kotači su tihi i obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove na podu.

ZNAČAJKE

  • Dijeloma masivna: lipovo drvo, lakirana natur i šareno
  • D 35 cm, Š 35 cm, V 54 cm
  • Dimenzije skladišnog prostora: 27 x 26 cm
  • Sa sustavom kočenja koji se bezstupanjsko podešava
  • Preporučuje se za djecu između 1 i 6 godina.
Lesen-aktivnostni-vozicek-za-ucenje-hoje-Pinolino-Titus-siv-11

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag