Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Toria Elite i-Size [76-150 cm] Carbon Grey

Dječja autosjedalica RECARO Toria Elite i-Size [76-150 cm] Carbon Grey

recaro
isofix

Svestrana dječja autosjedalica, izrađena po najnovijem sigurnosnom standardu i-Size, udružuje nenadmašnu udobnost za vrijeme vožnje te izniman dizajn. Opremljena sa sistemom prozračivanja i položajem za odmor, osigurava mirno i udobno odmaranje, u međuvremenu dok ugrađeni zvučnici (Prime kolekcija) u dijelu uzglavlja sjedalice brinu za zabavu, za vrijeme slušanja najdražih priča i pjesama te osiguravaju, da je djetetova glava za vrijeme vožnje u sigurnom predjelu sjedalice.

341.99 €
379.99 €
2.577,75 kn 2.864,17 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 341.99 €

4.10.2023

Dodaci

Dječja autosjedalica RECARO Toria Elite i-Size

76 – 150 cm
15 mjeseci – 12 godina

RECARO Toria Elite, izrađena za beskompromisnu zaštitu djece, udružuje najnoviji sigurnosni standard i-Size, nenadmašnu udobnost i izniman dizajn.

Svestrana dječja autosjedalica, koja raste s malim putnicima, individualno je podesiva po visini u 14 položaja tako se u potpunosti prilagođava različitim veličinama tijela. Opremljena s pasivnim sistemom ventilacije, udobnom pjenom i položajem za odmor, koji djetetu osigurava udoban i kvalitetan san te ugrađenim zvučnicima u uzglavlju sjedalice, koji omogućuju slušanje omiljenih pjesama, u međuvremenu dok je glava u sigurnom položaju dječje sjedalice (Prime kolekcija).

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine-lifestyle

SJEDALICA, KOJA RASTE S DJETETOM I JEDNOSTAVNO JE PRILAGOĐAVAMO NJEGOVOM RASTU

Dječju autosjedalicu Toria Elite možemo koristiti od približno 15. mjeseci djetetove starosti, pa sve do 12 godine – dio uzglavlja sjedalice raste s djetetom. Promjena iz sjedalice sa sistemom sigurnosnog remena u 5 točaka u “booster s naslonom“ je iznimno jednostavna. K sjedalici je priložen također udoban jastučić za manje dijete.

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine-raste-s-djetetom

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svima dobro dođe. To je u dječjoj autosjedalici Tian Elite omogućeno tako da zrak prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastu tkaninu u presvlaci sjedalice koje omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Bez obzira na to, da li ćete biti na kratkoj vožnji do bake ili s cijelom obitelji na putu prema moru – mali istraživači će tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine-prozracnost-air-sistem

SOUND SYSTEM

U dijelu uzglavlja sjedalice ugrađeni zvučnici, audio veza i džepić za uređaj brinu za zabavu na putu. Dijete se s glavom nagne prema nazad, uživa u slušanju, istovremeno glava ostaje u sigurnom predjelu uzglavlja sjedalice (samo u PRIME verziji).

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine zvucniki

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Uklonjive štitnike jednostavno i brzo namjestimo na dječju autosjedalicu. U slučaju bočnog udara, štitnik smanjuje jačinu udarca, koji bi mogao djelovati na djetetovo tijelo i na taj način osigurava optimalnu zaštitu. Štitnik neka uvijek bude namješten na dječjoj autosjedalici na strani prema vratima.

PATENTIRAN HERO SIGURNOSNI SISTEM

HERO sistem sprječava, da bi se sigurnosni pojasevi uvrnuli ili pali sa ramena, istovremeno olakšava sigurno i jednostavno pričvršćivanje djeteta u sjedalicu.

UKLONIV UNUTARNJI UMETAK

Za manje dijete pruža dodatnu potporu tijelu i maksimalnu udobnost.

JEDNORUČNO NAMJEŠTANJE NAKLONA

Dječja autosjedalica RECARO Toria Elite ima tri različita naklona, ne glede na to, da li je dijete pričvršćeno s unutarnjim sistemom u 5 točaka ili kasnije s automobilskim pojasom u sjedalici za veću djecu.

Položaj za odmaranje osigurava svu udobnost, također za vrijeme spavanja. I, što je najbolje: naklon sjedalice možete podesiti samo s jednom rukom, također kada dijete sjedi u autosjedalici.

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine-lezeci-polozaj

INTUITIVNO NAMJEŠTANJE

ISOFIX i Top-Tether osiguravaju jednostavnost rukovanja sa sjedalicom, Toria Elite na taj način ispunjuje stroge zahtjeve sigurnosnog standarda i-Size. Tri točke sidrišta odnosno pričvršćivanja drže autosjedalicu na mjestu i u slučaju sudara, apsorbiraju sile, koje bi mogle djelovati na dijete. Kada je Toria Elite namještena na auto, tako može ostati na mjestu, također, kada ju presložimo u autosjedalicu za veću djecu (100 – 150 cm).

djecja-autosjedalica-recaro-toria-elite-isize-76-150-cm-do-12-godine-intuitivna-instalacija

Školjka sjedalice koja apsorbira energije
u slučaju eventualnog sudara, oslobađaju se energije tijekom sudara i apsorbiraju u školjki autosjedalice.

Patentirani HERO sigurnosni sistem
djeca od 76 – 105 cm visine su u sjedalici sigurno pričvršćena sa sustavom sigurnosnih pojaseva u 5 točaka ugrađenim u sjedalicu i HERO sistemom: pojasevi za ramena spojeni u jednu cjelinu, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice – HERO sprječava, da bi se sigurnosni pojasevi uvrnuli ili pali sa ramena, istovremeno olakšava sigurno i jednostavno pričvršćivanje djeteta u sjedalicu.

Po visini podesivo uzglavlje s ugrađenim sistemom sigurnosnog pojasa u 5-točaka

jednostavno prilagođavanje djetetu omogućava ergonomski položaj sjedenja te brzo i sigurno pričvršćivanje u sjedalicu zahvaljujući HERO sistemu i središnjem pojasu za zatezanje (76 – 105 cm visine djeteta).

Mekani jastučići
na pojasevima štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja.

Označen tijek sigurnosnog pojasa
pravilno postavljanje autosjedalice olakšano je zelenim oznakama.

Ergonomski dizajn
donje bočne stranice omogućavaju roditeljima lakše i ergonomičnije namještanje djeteta u autosjedalicu.

Intuitivno jednoručno rukovanje sjedalicom
bez kompliciranja: sve bitne postavke jednostavno postižemo samo s jednom rukom.

Ugrađen prostor za spremanje sigurnosnih pojaseva
jednostavno pretvaranje u sjedalicu skupine II+III – sustav sigurnosnog pojasa u 5 točaka pospremimo u konstrukciju sjedalice.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

TEHNIČKI PODACI

UN R129/03
76 – 150 cm, 15 mjeseci – 12 godina
43 / 49 / 62 cm
12.5 kg
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja.

KONFIGURACIJE

zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag