Akcija vrijedi do 15.4.2024

RECARO Easy-Tech podsjetnik

recaro

Easy Tech univerzalni je uređaj koji vas podsjeća da je dijete na putu u automobilu s vama, kada se odmaknete od automobila. Akustičnim, vizualnim i haptičnim alarmom upozorava vozača na pametnom telefonu da je dijete još uvijek u automobilu.

44.90 €
338,43 kn
17.4.2024

RECARO Easy-Tech podsjetnik

Kada RECARO kaže da im je stalo do sigurnosti vaše djece u automobilu, oni to i ozbiljno misle – čak i kada automobil miruje.

Easy Tech univerzalni je uređaj koji vas podsjeća da je dijete na putu u automobilu s vama, kada se odmaknete od automobila. Akustičnim, vizualnim i haptičnim alarmom upozorava vozača na pametnom telefonu da je dijete još uvijek u automobilu. Budući da je Easy Tech univerzalan, može se koristiti na raznim dječjim autosjedalicama. Jednom kada se instalira na dječju autosjedalicu i poveže s aplikacijom RECARO Kids, povezivanje je potpuno automatsko – jednostavno zatvorite dodatak Easy Tech.

Easy-Tech-5a

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo