Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Zimska vreća za kolica RECARO Silent Grey

Zimska vreća za kolica RECARO Silent Grey

recaro

RECARO nikad ne dopušta da ga išta iznenadi, pogotovo ne hladnoća. U zimskoj vreći za kolica vašem mališanu će biti toplo i moći će uživati ​​u udobnoj vožnji i po hladnijem vremenu.

104.95 €
791,06 kn
17.4.2024

Zimska vreća za kolica RECARO

Dijete je lijepo pričvršćeno u mekani udobni flis u zimskoj vreći, zaštićeno od svake vlage i vlage vodoodbojnim materijalom s vanjske strane vreće. Tkanina na području stopala otporna je na prljavštinu i lako se čisti, tako da su sve brige oko blatnjavih cipela nepotrebne. Prorezi za remen olakšavaju postavljanje vreće na kolica, a svestrani patentni zatvarač s prednje strane omogućuje vam brzo umotavanje bebe u nju. Zimsku vreću se lako čisti i može se prati u perilici, tako da ste uvijek spremni za sljedeću šetnju.

Zimska vreća za kolica 1a

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo