Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Rukavice za dječja kolica RECARO

Rukavice za dječja kolica RECARO

recaro

Uz posebno tople RECARO rukavice, šetnja s dječjim kolicima bit će ugodno topla i zimi! Rukavice su univerzalne.

59.99 €
452,17 kn
14.12.2023

Rukavice za dječja kolica RECARO

Uz posebno izrađene RECARO rukavice ništa vas ne može spriječiti u šetnji s dječjim kolicima, čak ni jaka hladnoća.

Kompatibilne su sa svim dječjim kolicima RECARO, kao i kolicima drugih proizvođača, a vaše će ruke ugrijati čak i na najnižim zimskim temperaturama.

Mekani, ugodan flis grije prste i zapešća, a vodonepropusni materijal s vanjske strane štiti od vlage. Univerzalne rukavice koje se lako pričvršćuju na ručku kolica pružaju dovoljno prostora za ugodno manevriranje i mogu ostati obješene na ručki kad god vas vaše dijete treba.

Moderan dizajn u neutralnoj crnoj boji odgovara svim kolicima, a nakon šetnje po hladnom vremenu, rukavice se mogu prati na 30 stupnjeva celzijusa.

Rukavice za dječja kolica 1

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag