Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Zaštitna mrežica protiv insekata za košaru za dojenče RECARO Sadena & Celona

Zaštitna mrežica protiv insekata za košaru za dojenče RECARO Sadena & Celona

recaro

Ljetni dani su dani za boravak vani, na zraku! Čak i ako je sezona dosadnih komaraca i drugih kukaca, mrežica protiv insekata za kašaru za bebu na dječjim kolicima RECARO Sadena ili Celona zaštitit će mališana od nepoželjnih gostiju, a ujedno će omogućiti optimalnu cirkulaciju zraka.

34.90 €
263,06 kn
15.4.2024

Zaštitna mrežica protiv insekata za košaru za bebu RECARO Sadena & Celona

Vrlo tanka i fina mrežica potpuno se prilagođava košari te ju je moguće jednostavno namjestiti i skinuti. Može se prati na 30 °C.

  • Štiti od insekata
  • Optimalna cirkulacija zraka
  • Savršeno pristaje na košaru
  • Jednostavna montaža na košaru.
Zaštitna-mrežica-protiv-insekata-za-košaru-za-dojenče-Sadena-&-Celona-1a

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo