Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

recaro

Vario zimska vreća je idealan dodatak za RECARO dječja kolica kada stignu sivi i hladniji dani. Vodootporan vanjski materijal od utjecaja vjetra i vode štiti vaše dijete, a unutarnji mekši dio s termo regulacijskim punjenjem pruža ugodnu toplinu.

79.95 €
602,62 kn
17.4.2024

RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

Vario zimska vreća je idealan dodatak za RECARO dječja kolica kada stignu sivi i hladniji dani. Vodootporan vanjski materijal od utjecaja vjetra i vode štiti vaše dijete, a unutarnji mekši dio s termo regulacijskim punjenjem pruža ugodnu toplinu. Na stražnjoj strani vreće se nalaze otvori za sigurnosni pojas, što olakšava vezanje djeteta unutar kolica. Zahvaljujući podesivoj dužini, Vario zimsku vreću možete koristiti i to duži period – – može se koristiti i u košari za bebe ili autosjedalici – “jajetu“

Značajke:

  • Dužinu je moguće podesiti dvostruko
  • Na vjetar i kišu otporan vanjski sloj tkanine
  • Materijal diše
  • periva u perilici rublja na 30 stupnjeva C.
Vario zimska vreća 1

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo