Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

recaro

Vario zimska vreća je idealan dodatak za RECARO dječja kolica kada stignu sivi i hladniji dani. Vodootporan vanjski materijal od utjecaja vjetra i vode štiti vaše dijete, a unutarnji mekši dio s termo regulacijskim punjenjem pruža ugodnu toplinu.

79.95 €
602,62 kn
14.12.2023

RECARO Vario zimska vreća za dječja kolica

Vario zimska vreća je idealan dodatak za RECARO dječja kolica kada stignu sivi i hladniji dani. Vodootporan vanjski materijal od utjecaja vjetra i vode štiti vaše dijete, a unutarnji mekši dio s termo regulacijskim punjenjem pruža ugodnu toplinu. Na stražnjoj strani vreće se nalaze otvori za sigurnosni pojas, što olakšava vezanje djeteta unutar kolica. Zahvaljujući podesivoj dužini, Vario zimsku vreću možete koristiti i to duži period – – može se koristiti i u košari za bebe ili autosjedalici – “jajetu“

Značajke:

  • Dužinu je moguće podesiti dvostruko
  • Na vjetar i kišu otporan vanjski sloj tkanine
  • Materijal diše
  • periva u perilici rublja na 30 stupnjeva C.
Vario zimska vreća 1

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag