Akcija vrijedi do 24.6.2024
close
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Monza CFX i-Size [100–150 cm] Montreal Grey

Dječja autosjedalica RECARO Monza CFX i-Size [100–150 cm] Montreal Grey

recaro
od 100 do 150 cm

Kada trebamo prilagodljivu i prenosivu dječju autosjedalicu “booster s naslonom“, da ju možemo odnijeti također bakama i djedovima ili dadilji, tu je RECARO Monza CFX – sklopiva autosjedalica s integriranom pametnom ručkom za jednostavno nošenje.

220.99 €
259.99 €
1.665,71 kn 1.959,67 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 24.06.2024

26.6.2024 time

Dječja autosjedalica RECARO Monza CFX i-Size

100 - 150 cm  
3,5 - 12 godina

KOMPAKTNI I PRILAGODLJIVI SUPER HEROJ

Navikli smo s djecom puno putovati i to je uobičajeno: svakodnevne vožnje, izleti krajem tjedna i duga putovanja, ali zaista ne želimo kompromise po pitanju sigurnosti i udobnosti!

Kada trebamo prilagodljivu i prenosivu dječju autosjedalicu “booster s naslonom“, da ju možemo odnijeti također bakama i djedovima ili dadilji, tu je RECARO Monza CFX – sklopiva autosjedalica s integriranom pametnom ručkom za jednostavno nošenje. Teži samo 6 kg, pa je dovoljno lagana za nošenje tijekom dana.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-lifestyle

SKLOPIVI NASLON

Dječja autosjedalica Monza CFX ima sklopivi leđni dio. Ako se sjedalica prevozi izvan automobila ili u prtljažniku, naslon se veoma jednostavno može preklopiti ravno na površinu za sjedenje zauzimajući vrlo malo prostora. Za lakše prenošenje, na stražnjoj strani školjke je integrirana ručka.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-sklopljiva-GIF

PRIJENOSNA SJEDALICA

Ergonomska pametna ručka za prenošenje, integrirana je na zadnjoj strani školjke.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-lifestyle-3

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

U slučaju bočnog sudara štitnik smanjuje jačinu udarca, koji bi mogao utjecati na djetetovo tijelo.

Na taj način osigurava maksimalnu zaštitu i zato preporučujemo, da je uvijek namješten na dječoj autosjedalici na stranu prema vratima. U svakom automobilu. Uklonjive štitnike možemo veoma jednostavno namjestiti ili ukloniti s dječje autosjedalice.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-dodatna-bočna-zaštita

POMIČNA BOČNA KRILA

Kako bi se djetetu koje raste ponudilo dovoljno prostora bez ugrožavanja njegove sigurnosti, bočna krila Monza CFX su pomična. To znači, da se unutarnji prostor automatski širi i prilagođava veličini tijela djeteta.

RASTE SA DJETETOM

Sjedalica je prikladna za dijete visine 100 cm i raste s njim do njegovih 150 cm visine. Dio naslona za glavu sjedalice raste s djetetom, a krila za ramena nude dovoljno prostora.

ISOFIX

Brzo i sigurno postavljanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu.

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. On je u dječjoj autosjedalici Monza CFX osiguran na način, da prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci, koji omogućavaju neprekidno kruženje zraka.

To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Ne glede na to, da li ćete biti na kratkoj vožnji do bake ili s cijelom obitelji na putu prema moru – tako će mali istraživači za vrijeme vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Monza-CFX-isize-100-150-cm-prozračnost

i- Size:
u skladu s UN R129 za maksimalnu sigurnost.

Oznake vodilice pojasa:
zelene oznake vodilice za pojas pomažu osigurati pravilno namještanje.

Ergonomski oblik:
Ravni bočni podupirači roditeljima olakšavaju namještanje djeteta u dječju autosjedalicu.

 

Intuitivno rukovanje:
Ništa komplicirano i složeno- svim važnim funkcijama može se upravljati intuitivno i jednostavno.

RECARO ergonomska pjena:
u potpunosti se prilagođava obliku djetetovoga tijela i osigurava najvišu mjeru udobnost

UN R129/02 (i-Size)
70,5 / 58,5 / 50,5 cm
6 kg
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja.
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo