Akcija vrijedi do 24.6.2024
close
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Steel Blue + Isofix baza

Dječja autosjedalica RECARO Avan i-Size [40 – 83 cm] Steel Blue + Isofix baza

recaro

Biti na putu s bebom je uvijek nešto posebno. S RECARO Avan autosjedalicom “jajetom“ je za roditelje vožnja toliko opuštenija jer dijete ima optimalnu zaštitu u automobilu – Avan je naime premašio sve najstrože sigurnosne zahtjeve. Otvori s vanjske strane školjke omogućavaju optimalno kruženje zraka što djetetu omogućava još ugodniju vožnju. Bez obzira radi li se o kraćoj ili dužoj vožnji, autosjedalicu Avan u auto možete postaviti uz pomoć automobilskog sigurnosnog pojasa ili s i-Size Isofix bazom sa samo jednim klikom.  

459.98 €
3.467,10 kn

Dječja autosjedalica RECARO Avan i-Size + Isofix baza

do 13 kg 
40 – 83 cm 
do maks. 15 mjeseci

RECARO je “jaje” Avan razvio na takav način da premašuje sve sigurnosne zahtjeve. Ali ne radi se samo o sigurnosti, riječ je o tehnološki genijalnom dizajnu za vas i vaše dijete.

Avan se može pričvrstiti u automobil pomoću sigurnosnog pojasa ili jednim klikom na i-Size Isofix bazu, za najsigurnije i najudobnije putovanje za sve. Svakodnevna avantura puno je zabavnija s Avan “jajetom”: teži samo 4,1 kg tako da je dovoljno lagana za nošenje, a uz dodatne adaptere Avan se može postaviti i na kolica.

djecja-autosjedalica-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle

MODULARNI SISTEM

Uz isofix bazu Avan / Kio autosjedalicu “jaje“ Avan u auto možemo postaviti samo jednim klikom, što posebno olakšava uzbudljivu obiteljsku svakodnevicu, a istovremeno brine za potpuno sigurno i ispravno postavljanje zahvaljujući sigurnosnim indikatorima. Kada dijete preraste “jaje“ Avan, bazu Avan / Kio Base koristimo dalje kao modularni sistem  s “reboard“ autosjedalicom Kio sve do djetetove 4. godine. Za dugo razdoblje veselja i mnogo ugodnih putovanja.

djecja-autosjedalica-jaje-recaro-avan-isize modularnost

SISTEM PUTOVANJA

Pssst, neka vaše dijete spava još malo duže: brzo i jednostavno premjestite Avan iz auta na kolica korištenjem adaptera – ova prilagodljivost omogućuje vam bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama.

djecja-autosjedalica-lupinica-recaro-avan-isize-lifestyle-2

EKSTRA VELIKI KROV 

Ekstra veliki krov s dodatnim suncobranom na izvlačenje i UV zaštitom 50 pruža udobnu zaštitu od sunca za osjetljivu djetetovu kožu, na prvim putovanjima. Biti vani na otvorenom je tako zabavno za sve.

EKSTRA VELIKI KROV 

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. On je u dječjoj autosjedalici Avan omogućen tako da prolazi kroz otvore s vanjske strane školjke i mrežastu tkaninu u presvlaci autosjedalice, koji omogućavaju neprestano kruženje zraka. To je najveći mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećanja.

LAGANA

Roditelji s bebom uvijek imaju pune ruke potrepština. S težinom samo 4,1 kg je Avan jedna od najlakših autosjedalica i jednostavna je za prenošenje. Uživajte u danima s vašim dojenčetom i stvarajte najljepše uspomene.

PAMETNA KOPČA SIGURNOSNOG POJASA

Jednostavno i sigurno kopčanje zahvaljujući pametnoj kopči sigurnosnog pojasa. Kada dijete izvadimo iz autosjedalice, kopča pojasa se nagne prema naprijed i ostane u položaju. Tako dijete sljedeći puta kada ga postavljamo u “jaje“ ne položimo na kopču, nego ga zakopčamo sigurno, udobno i brzo.

Intuitivno rukovanje
samo jednim klikom autosjedalicu možemo postaviti i izvaditi iz Isofix baze Avan / Kio Base.

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.

Jastučić za novorođenče
omogućava da vaše dojenče ima optimalnu potporu i pravilan položaj u dječjoj autosjedalici.

Patentirani HERO sigurnosni sustav:
u jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice  – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi uviju ili da skliznu s ramena te istovremeno olakšava sigurno i jednostavno vezanje djeteta u sjedalicu.

Sigurnosni pojas u 3-točaka:
intuitivni središnji zatezač sigurnosnih pojasa s patentiranim HERO sistemom omogućava da je dijete u sjedalici vezano sigurno i jednostavno.

Mekani jastučići
na pojasevima štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja.

Ergonomska ručica za udobno prenošenje autosjedalice
optimalni oblik ručice pobrine se za udobno prenošenje autosjedalice i može se podesiti u više različitih položaja.

i-Size
položaj suprotan od smjera vožnje i najnoviji standard UN R 129 za maksimalnu sigurnost.

Advanced Side Protection (ASP)
u slučaju bočnog sudara integrirani ASP sustav s bočnim zaštitama smanjuje snagu udarca koji bi mogao djelovati na djetetovo tijelo.

Po visini podesiva potpora za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevima
omogućava jednostavno i individualno prilagođavanje i maksimalnu udobnost i podupire zdravo držanje.

Prilagodljivo postavljanje
Avan u auto možemo postaviti korištenjem 3-točkovnog automobilskog pojasa ili samo jednim klikom na RECARO Avan / Kio i-Size bazu.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

TEHNIČKI PODACI

UN R129/03 (i-Size)
44 / 66 / 59 cm
4.1 kg
Boje na slici mogu se razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja.
autosjedalica RECARO Avan i-Size i-Size Isofix baza
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo