Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO Siva

Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO Siva

recaro

RECARO zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ najprikladniji je oblik zaštite od hladnoće kako bi vaša beba bila toplo čak i u autosjedalici.

94.90 €
715,31 kn
7.3.2024

Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO

RECARO zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ najprikladniji je oblik zaštite od hladnoće kako bi vaše dijete bilo toplo čak i kada je u autosjedalici.

Vjetrootporna i vodootporna tkanina štiti bebu od vremenskih nepogoda, dok je mekana podstava ugodno grije.

Prorezi za remena olakšavaju postavljanje vreće na dječju autosjedalicu sa sigurnosnim pojasom u 5 ili 3 točke, a beba je optimalno pravilno vezana jer su sigurnosni pojasevi uz tijelo.

Zimska-vreća-za-autosjedalicu-“jaje“-1

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag