Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO Crna

Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO Crna

recaro

RECARO zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ najprikladniji je oblik zaštite od hladnoće kako bi vaša beba bila toplo čak i u autosjedalici.

94.90 €
715,31 kn
14.12.2023

Zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ RECARO

RECARO zimska vreća za autosjedalicu “jaje“ najprikladniji je oblik zaštite od hladnoće kako bi vaše dijete bilo toplo čak i kada je u autosjedalici.

Vjetrootporna i vodootporna tkanina štiti bebu od vremenskih nepogoda, dok je mekana podstava ugodno grije.

Prorezi za remena olakšavaju postavljanje vreće na dječju autosjedalicu sa sigurnosnim pojasom u 5 ili 3 točke, a beba je optimalno pravilno vezana jer su sigurnosni pojasevi uz tijelo.

Zimska-vreća-za-autosjedalicu-“jaje“-1

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag