Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Kad smo vani Sjedalice za bicikl Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Zenith Relax

Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Zenith Relax

Ni določen

Dječje sjedalo Hamax Zenith Relax posebno je po tome što omogućuje nagib do 12,5 stupnjeva unatrag, pružajući djetetu mogućnost ugodnog odmora i spavanja.

119.90 €
124.90 €
903,75 kn 941,43 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 119.90 €

Dječje sjedaloHamax Zenith Relax posebno je po tome što omogućuje nagib do 12,5 stupnjeva unatrag, pružajući djetetu mogućnost ugodnog odmora i spavanja.

Osim toga, također se odlikuje jednostavnom ugradnjom sa stezanjem u nosač sjedala, ergonomskim oblikom i slobodnim ovjesom, što osigurava prirodne oscilacije i štiti djetetovu kralježnicu u vožnji preko grba. Sva sjedala Hamax stvorena su za rast zajedno s bebom. Leđa, sigurnosni pojasevi i oslonci za noge podesivi su po veličini djeteta. Sjedalo Hamax Zenith Relax pogodno je za postavljanje na bicikle s ili bez prtljažnika. Nosač odgovara okruglim cijevima promjera 28-40 mm.

ZNAČAJKE:

  • Materijal: polipropilen otporan na UV zrake
  • Dob djeteta: od 9 mjeseci napred
  • Sigurnosni sustav za dijete: sigurnosni pojas u 3 točke
  • Maksimalna težina djeteta: 22 kg
Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Zenith Relax 2a

Korisni blog postovi

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag