Domov Kad smo vani Sjedalice za bicikl Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Caress

Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Caress

Ni določen

Dječje sjedalo Hamax Caress doseže sam vrh i po kvaliteti i po izgledu. Sjedalo omogućuje nagib do 20 stupnjeva, što djetetu daje mogućnost udobnog odmora i spavanja.

139.90 €
164.95 €
1.054,50 kn 1.243,31 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 139.90 €

14.6.2023

Dječje sjedalo Hamax Caress doseže sam vrh i po kvaliteti i po izgledu. Sjedalo omogućuje nagib do 20 stupnjeva, što djetetu daje mogućnost udobnog odmora i spavanja. Osim toga, također se odlikuje jednostavnom ugradnjom sa stezanjem u nosač sjedala, ergonomskim oblikom i slobodnim ovjesom, što osigurava prirodne oscilacije i štiti djetetovu kralježnicu u vožnji preko grba. Sva sjedala Hamax stvorena su za rast zajedno s bebom. Leđa, sigurnosni pojasevi i oslonci za noge podesivi su po veličini djeteta. Sjedalo Hamax Caress pogodno je za postavljanje na kbicikle s ili bez prtljažnika. Nosač odgovara okruglim cijevima promjera 28-40 mm.

ZNAČAJKE:

  • Materijal: polipropilen otporan na UV zrake
  • Dob djeteta: od 9 mjeseci napred
  • Sigurnosni sustav za dijete: sigurnosni pojas u 3 točke
  • Maksimalna težina djeteta: 22 kg
Sjedalo za djecu za bicikl Hamax Caress 1a

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag