Domov Igračke Drvene igračke Drveni radni stol Pinolino Basti

Drveni radni stol Pinolino Basti

pinolino

Mali majstori radit će na radnoj ploči s alatima “kao veliki” – udaranjem, piljenjem, šišanjem i “šrafanjem” kao u pravoj radionici!

44.90 €
338,43 kn
14.6.2023

Drveni radni stol Pinolino Basti

„Basti“ pruža djetetu prave temelje za prve eksperimente u zanatu, omogućujući im da tijekom igre razvijaju motoričke sposobnosti i potiču maštu -nikada neće biti dosadno sa svim dodatnim priborom i alatima!

  • Dijeloma masivno lipovo drvo, bezbojno i šareno lakirano
  • Š 43 cm, D 23 cm, V 40 cm
  • Set od 25 dijelova uključuje: radni stol, stegu, čekić, kut, odvijač, 5 vijka, 5 matica, 5 podmetača
  • Preporučuje se djeci u dobi od 3 godina nadalje.
Drveni-pult-Pinolino-Basti-1

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag