Domov Igračke Drvene igračke Drveni radni stol na kotačima Pinolino Kalle

Drveni radni stol na kotačima Pinolino Kalle

pinolino

Mali majstori radit će na radnoj ploči s alatima “kao veliki” – udaranjem, piljenjem, šišanjem i “šrafanjem” kao u pravoj radionici.

83.92 €
104.90 €
632,55 kn 790,68 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 83.92 €

14.6.2023

Drveni radni stol na kotačih Pinolino Kalle

Kalle pruža djetetu prave temelje za prve eksperimente u zanatu, omogućujući im da tijekom igre razvijaju motoričke sposobnosti i potiču maštu. Budući da je radni stol na kotačima, dijete lako ga odvodi iz svoje sobe u dnevni boravak kako bi mu i tata pomogao u poslu. Nikada neće biti dosadno sa svim dodatnim priborom i alatima.

 • Dijeloma masivan: lipovo drvo i MDF, bezbojno i šareno lakirano
 • Š 44 cm, D 37 cm, V 31 cm
 • Radni stol: Š 437 cm, D 31 cm
 • Visina radne ploče: 39 cm
 • Visina ručke: 56 cm
 • Gumirani kotači, prema od željeza
 • Set od 25 dijelova uključuje: radni stol na kotačih, čekić, pilu, kut, odvijač, 6 vijka, 6 matica, 7 podmetača
 • Preporučuje se djeci u dobi od 3 godina nadalje.
Drveni pult na kolesih Pinolino Kalle 7

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag