Akcija vrijedi do 27.3.2023
Domov Dječja kolica Dječja kolica 4u1 Dječja kolica 4u1 RECARO Citylife + Privia Evo + baza

Dječja kolica 4u1 RECARO Citylife + Privia Evo + baza

recaro

Iznimno lagana i kompaktna Citylife kolica, idealna za aktivne obitelji. U kombinaciji s RECARO košarom za novorođenče i autosjedalicom, djetetu je udobno te se osjeća sigurno tako u šetnji u kolicima kao i tijekom vožnje s automobilom. S pametnim i jednostavnim načinom slaganja, izrazito kompaktnim mjerama, velikom i jednostavno dostupnom košarom za pohranjivanje stvari, kotačima s amortizeri i ”Push-Push” kočnicama dječja kolica Citylife zadovoljavaju sve standarde udobnosti, kvalitete i mobilnosti.

647.04 €
808.8 €
4.877,06 kn 6.096,33 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 647.04 €

29.3.2023

RECARO dječja kolica 4u1 Citylife + Privia Evo + Isofix baza

Komplet 4u1 uključava:

  1. RECARO Citylife konstrukciju i dio za sjedenje
  2. RECARO Citylife Košaru za novorođenče
    Košara za novorojenčka za voziček RECARO Citylife Lime
  3. Autosjedalicu “jaje“ RECARO Privia Evo – grupa 0+ (do 13 kg)
  4. RECARO ISOFIX baza

 

 

zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica kolica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će Vam odabrati najprikladnija kolica za Vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

Leclerc
Recaro

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag