Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Young Sport Hero [9-36 kg] Silent Grey + Ljetna presvlaka

Dječja autosjedalica RECARO Young Sport Hero [9-36 kg] Silent Grey + Ljetna presvlaka

recaro
Ljetna presvlaka Air Mesh (u vrijednosti od 45,05 eur) uključena u cijenu!

Prilikom vožnje u automobilu s djetetom smještenim u dječjoj autosjedalici, koja je toliko udobna, da samim pogledom u retrovizor možete samo nasmjehnuti, onda znate da ste odabrali pravi model dječje autosjedalice. Young Sport Hero je takav heroj među autosjedalicama, da možete biti potpuno smireni također, kada vaše dijete prevoze baka i djed jer je njegovo namještanje u automobil nadasve jednostavno i sigurno uz korištenje automobilskog sigurnosnog pojasa.

290.64 €
305.94 €
2.190,70 kn 2.306,02 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 04.03.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 275.35 €

7.3.2024

Dječja autosjedalica RECARO Young Sport Hero

9 – 36 kg 
9 mjeseci – 12 godina
ECE grupa I/II/III 

Maksimalnu sigurnost potrebno je osigurati kod svake vožnje: Young Sport HERO je dječja autosjedalica, koju je RECARO osnovao s mislima za jednostavno i sigurno postavljanje u većinu automobila, uz korištenje automobilskog sigurnosnog pojasa. Bez obzira na to, s kim putujete ili u kojem automobilu – najvažnije je, da su Vaša djeca sigurna … ne glede na cilj. I, zato što takva dječja autosjedalica ne bi smjela biti teška, dizajnirali so ju tako, da teži samo oko 8 kg.

Tako je jednostavna za namještanje i lagana za prenošenje.

djecja-autosjedalica-recaro-young-sport-hero-9-36-kg-lifestyle

POLOŽAJ ZA ODMOR

Položaj za sjedenje možemo prilagoditi u položaj za odmor mališana u autosjedalici. Tako vaš mališan može uživati u najvišem stupnju udobnosti bez obzira na to da li je budan ili spava.

djecja-autosjedalica-recaro-young-sport-hero-9-36-kg polozaj za odmor

DJEČJA AUTOSJEDALICA KOJA RASTE S DJETETOM  

Jedna dječja autosjedalica za cijelo djetinjstvo? Po visini podesivi leđni dio s integriranim dijelom uzglavlja to i omogućava. Dječju autosjedalicu potpuno prilagodimo djetetovoj visini i tako raste s njime od približno devet mjeseci pa sve do dvanaeste godine starosti.

djecja-autosjedalica-recaro-young-sport-hero-9-36-kg raste s djetetom

ADVANCED SIDE  PROTECTION (ASP)

Bez obzira na to, hoćemo li samo skočiti na nogometnu utakmicu ili smo na putovanju na duži odmor, integrirani štitnici pružaju maksimalnu zaštitu na svakoj vožnji – u slučaju bočnog sudara smanjuju snagu udarca, koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Tako mogu roditelji i djeca putovati opušteno.

PATENTIRAN HERO SIGURNOSNI SUSTAV

S patentiranim HERO sigurnosnim sustavom, dijete u autosjedalicu vežete brzo i jednostavno. Jedinstven HERO sustav udružuje pojaseve, jastučiće na pojasevima te uzglavlje autosjedalice u jednu cjelinu što sprječava da bi se sigurnosni pojasevi uvrnuli ili skliznuli s ramena, istovremeno štedi vrijeme i brige tijekom svakodnevne rutine te povećava sigurnost u svakoj vožnji.

OZNAČEN TIJEK SIGURNOSNOG POJASA

pravilno postavljanje autosjedalice olakšano je crvenim oznakama.

UNIVERZALNO POSTAVLJANJE U AUTO

Kako biste bili sigurni, da će se vaš mališan sigurno voziti u automobilu i čak tada, kada će ga voziti baka i djed, autosjedalicu Young Sport Hero brzo i jednostavno postavljamo u svaki automobil korištenjem automobilskog sigurnosnog pojasa. Svaka obitelj želite takvog heroja.

djecja-autosjedalica-recaro-young-sport-hero-9-36-kg univerzalna instalacija

Sigurnosni pojas u 5-točaka
intuitivni središnji zatezač sigurnosnih pojasa s patentiranim HERO sistemom omogućava da je dijete u sjedalici vezano sigurno i jednostavno (grupa I).

Unutarnji jastučić
za optimalno ergonomsko prilganjanje mališanima (grupa I).

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.

Mekani jastučići
na pojasevima štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja (grupa I).

Označen tijek sigurnosnog pojasa
pravilno postavljanje autosjedalice olakšano je crvenim oznakama.

Sustav prozračivanja
pasivni sustav prozračivanja brine da je također dugotrajnije sjedenje u sjedalici udobno i lagodnije.

Ojačani nasloni za ruke
pružaju veću zaštitu u predjelu ruku i omogućavaju udoban položaj sjedenja.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

TEHNIČKI PODACI

UN R44/04
58 / 50 / 63 – 71 cm
8 kg
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja.
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag