Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size [100 – 150 cm] Fibre Black

Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size [100 – 150 cm] Fibre Black

recaro
ADAC ocena 2.0 isofix

S nasljednikom modela Mako Elite je vaše dijete zahvaljujući širem naslonu za glavu i mogućnosti promjene nagiba optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Opremljena s optimiziranim Seatfix sistemom s čvrstim konektorima omogućuje jednostavno namještanje ili uklanjanje sjedalice iz automobila u automobil. Ugrađeni Sound System osigurava malim putnicima najbolju zabavu, istovremeno potiče dijete, da drži glavicu u zaštićenom području naslona za glavu.

284.99 €
299.99 €
2.148,11 kn 2.261,17 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 284.99 €

Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size

100 – 150 cm 
3,5 – 12 godine 

S nagrađenom dječjom autosjedalicom Mako Elite 2, roditelji imaju potrebu, da osiguraju sigurnost djeteta prilikom svake vožnje i autosjedalica im to pruža i omogućuje.

S nasljednikom modela Mako Elite je vaše dijete zahvaljujući širem naslonu za glavu i mogućnosti promjene nagiba optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Opremljena s optimiziranim Seatfix sistemom s čvrstim konektorima omogućuje jednostavno namještanje ili uklanjanje sjedalice iz automobila u automobil.

Ugrađeni Sound System osigurava malim putnicima najbolju zabavu, istovremeno potiče dijete, da drži glavicu u zaštićenom području naslona za glavu.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Mako-Elite-2-i-Size-lifestyle

I-SIZE

S i-Size–om, dječja autosjedalica ispunjuje najnovije i najstrože sigurnosne zahtjeve u skladu s standardom UN R129. Te visoke zahtjeve za zaštitu u slučaju bočnog sudara je Mako Elite ne  samo dostigla u kategoriji autosjedalica već također i premašila. Roditelji su u prednosti zbog jednostavnog i sigurnog namještanja u automobil zahvaljujući ISOFIX konektorima. Dječja autosjedalica je kompatibilna sa svim automobilima, opremljenim s i-Size odnosno takozvanim svim automobilima, koje su opremljene s ISOFIX priključcima.

Dječja-autosjedalica-RECARO-Mako-Elite-2-i-Size-isofix

SOUND SYSTEM

Ugrađeni zvučnici u uglavlju autosjedalice i audio priključak omogućavaju malom putniku, da uživa u najboljoj zabavi za vrijeme slušanja glazbe ili priče, a da pri tome ne bi smetao drugim putnicima u automobilu. Dijete se na taj način može nasloniti prema nazad, glavica ostaje u sigurnom dijelu uglavlja autosjedalice.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm zvucniki

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

U slučaju bočnog sudara štitnik smanjuje jačinu udarca, koji bi mogao utjecati na djetetovo tijelo. Na taj način osigurava maksimalnu zaštitu i zato preporučujemo, da je uvijek namješten na dječoj autosjedalici na stranu prema vratima. U svakom automobilu. Uklonjive štitnike možemo veoma jednostavno namjestiti ili ukloniti iz dječje autosjedalice.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm dodatna bocna zastita

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. On je u dječjoj autosjedalici Mako Elite 2 osiguran na način, da prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastu tkaninu u sjedećoj presvlaci, koji omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Ne glede na to, da li ćete biti na kratkoj vožnji do bake ili s cijelom obitelji na putu prema moru – tako će mali istraživači za vrijeme vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

PO VISINI PODESIVO UGLAVLJE

Kada djeca još rastu, pravilan i ergonomski položaj je za njih ključnog značaja. Po visini podesivo uzglavlje omogućava maksimalnu udobnost sjedenja, podupire zdravo držanje i zahvaljujući optimalnoj putanji sigurnosnog pojasa, osigurava sigurnost tijekom svake vožnje.

PODESIVI NASLON ZA NOGE:

koji prilagođavate po mjeri vašeg djeteta i osigurava optimalan oslonac za noge

SMART PROTECTION WINGS

Podstavljena krilca u visini ramena se visinski automatski prilagođavaju visini djeteta i osiguravaju malim istraživačima izrazito visoku razinu sigurnosti i udobja u njihovoj dječjoj autosjedalici. Za kraj, najbolja karakteristika od svih: Smart Protection Wings rastu s djecom zahvaljujući prilagodljivom leđnom dijelu sjedalice – sve do 12 godina odnosno djetetove visine 150 cm.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm smart wings

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetovoga tijela i osigurava najvišu mjeru udobnosti.

Podesivi naslon za noge
koji prilagođavate po mjeri vašeg djeteta i osigurava optimalan oslonac za noge.

Podesivi leđni dio
leđni dio se prilagođava obliku sjedala u vašem vozilu.

Seatfix konektori
brzo i sigurno namještanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu na Isofix sidrišta.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

PREDNOSTI modela MAKO ELITE 2 vs. MAKO 2

Modeli dječjih autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i Mako 2 su u osnovi slični, ali ima nekoliko razlika među njima glede udobnosti. Mako 2  je osnovni model, obično se za nju roditelji odlučuju, kada trebaju sjedalicu za sekundarni auto. Mako Elite 2 je često izbor, kada trebamo udobniju sjedalicu također za dulje vožnje.

Model Mako Elite 2 ima, za razliku od Mako 2:

  • dodatna zaštitna krilca u predjelu prsnog koša
  • Advanced Side Protection (ASP) u obliku bočnih štitnika
  • U uzglavlje sjedalice ugrađene zvučnike (za vrijeme slušanja, dijete glavu drži u sigurnom predjelu uzglavlja sjedalice i ne naginje se prema naprijed!)
  • perforiranu školjku sjedalice, koja omogućava bolju cirkulaciju
  • po dubini podesiv sjedeći dio, koji produžujemo, kada dijete raste
avtosedez-recaro-mako-elite-2-vs-mako-2

TEHNIČKI PODACI

Dječja autosjedalica izrađena po standardu UN R129/02 “i-Size” kategorije za djecu između 100 do 135 cm visine Dječja autosjedalica izrađena po standardu UN R129/02 “specifična za vozilo” kategorije za djecu između 135 do 150 cm visine
44 / 47 / 60.5 – 80.5 cm
7,5 kg
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag