Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size [100 – 150 cm] Prime Silent Grey

Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size [100 – 150 cm] Prime Silent Grey

recaro
ADAC ocena 2.0 ISOFIX

S nasljednikom modela Mako Elite je vaše dijete zahvaljujući širem naslonu za glavu i mogućnosti promjene nagiba optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Opremljena s optimiziranim Seatfix sistemom s čvrstim konektorima omogućuje jednostavno namještanje ili uklanjanje sjedalice iz automobila u automobil. Ugrađeni Sound System osigurava malim putnicima najbolju zabavu, istovremeno potiče dijete, da drži glavicu u zaštićenom području naslona za glavu.

254.99 €
299.99 €
1.921,99 kn 2.261,17 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 22.07.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 254.99 €

24.7.2024 time

Dječja autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i-Size

100 – 150 cm 
3,5 – 12 godine 

S nagrađenom dječjom autosjedalicom Mako Elite 2, roditelji imaju potrebu, da osiguraju sigurnost djeteta prilikom svake vožnje i autosjedalica im to pruža i omogućuje.

S nasljednikom modela Mako Elite je vaše dijete zahvaljujući širem naslonu za glavu i mogućnosti promjene nagiba optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Opremljena s optimiziranim Seatfix sistemom s čvrstim konektorima omogućuje jednostavno namještanje ili uklanjanje sjedalice iz automobila u automobil.

Ugrađeni Sound System osigurava malim putnicima najbolju zabavu, istovremeno potiče dijete, da drži glavicu u zaštićenom području naslona za glavu.

otroski-avtosedez-recaro-mako-elite-2-100-150-cm-spredaj-1

I-SIZE

S i-Size–om, dječja autosjedalica ispunjuje najnovije i najstrože sigurnosne zahtjeve u skladu s standardom UN R129. Te visoke zahtjeve za zaštitu u slučaju bočnog sudara je Mako Elite ne  samo dostigla u kategoriji autosjedalica već također i premašila. Roditelji su u prednosti zbog jednostavnog i sigurnog namještanja u automobil zahvaljujući ISOFIX konektorima. Dječja autosjedalica je kompatibilna sa svim automobilima, opremljenim s i-Size odnosno takozvanim svim automobilima, koje su opremljene s ISOFIX priključcima.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm isize

SOUND SYSTEM

Ugrađeni zvučnici u uglavlju autosjedalice i audio priključak omogućavaju malom putniku, da uživa u najboljoj zabavi za vrijeme slušanja glazbe ili priče, a da pri tome ne bi smetao drugim putnicima u automobilu. Dijete se na taj način može nasloniti prema nazad, glavica ostaje u sigurnom dijelu uglavlja autosjedalice.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm zvucniki

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

U slučaju bočnog sudara štitnik smanjuje jačinu udarca, koji bi mogao utjecati na djetetovo tijelo. Na taj način osigurava maksimalnu zaštitu i zato preporučujemo, da je uvijek namješten na dječoj autosjedalici na stranu prema vratima. U svakom automobilu. Uklonjive štitnike možemo veoma jednostavno namjestiti ili ukloniti iz dječje autosjedalice.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm dodatna bocna zastita

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. On je u dječjoj autosjedalici Mako Elite 2 osiguran na način, da prolazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastu tkaninu u presvlaki sjedalice, koji omogućavaju neprekidno kruženje zraka. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Ne glede na to, da li ćete biti na kratkoj vožnji do bake ili s cijelom obitelji na putu prema moru – tako će mali istraživači za vrijeme vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

PO VISINI PODESIVO UGLAVLJE

Kada djeca još rastu, pravilan i ergonomski položaj je za njih ključnog značaja. Po visini podesivo uzglavlje omogućava maksimalnu udobnost sjedenja, podupire zdravo držanje i zahvaljujući optimalnoj putanji sigurnosnog pojasa, osigurava sigurnost tijekom svake vožnje.

PODESIVI NASLON ZA NOGE:

koji prilagođavate po mjeri vašeg djeteta i osigurava optimalan oslonac za noge

SMART PROTECTION WINGS

Podstavljena krilca u visini ramena se visinski automatski prilagođavaju visini djeteta i osiguravaju malim istraživačima izrazito visoku razinu sigurnosti i udobja u njihovoj dječjoj autosjedalici. Za kraj, najbolja karakteristika od svih: Smart Protection Wings rastu s djecom zahvaljujući prilagodljivom leđnom dijelu sjedalice – sve do 12 godina odnosno djetetove visine 150 cm.

djecja-autosjedalica-recaro-mako-elite-2-100-150-cm smart wings

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetovoga tijela i osigurava najvišu mjeru udobnosti.

Podesivi naslon za noge
koji prilagođavate po mjeri vašeg djeteta i osigurava optimalan oslonac za noge.

Podesivi leđni dio
leđni dio se prilagođava obliku sjedala u vašem vozilu.

Seatfix konektori
brzo i sigurno namještanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu na Isofix sidrišta.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

PREDNOSTI modela MAKO ELITE 2 vs. MAKO 2

Modeli dječjih autosjedalica RECARO Mako Elite 2 i Mako 2 su u osnovi slični, ali ima nekoliko razlika među njima glede udobnosti. Mako 2  je osnovni model, obično se za nju roditelji odlučuju, kada trebaju sjedalicu za sekundarni auto. Mako Elite 2 je često izbor, kada trebamo udobniju sjedalicu također za dulje vožnje.

Model Mako Elite 2 ima, za razliku od Mako 2:

 • dodatna zaštitna krilca u predjelu prsnog koša
 • Advanced Side Protection (ASP) u obliku bočnih štitnika
 • U uzglavlje sjedalice ugrađene zvučnike (za vrijeme slušanja, dijete glavu drži u sigurnom predjelu uzglavlja sjedalice i ne naginje se prema naprijed!)
 • perforiranu školjku sjedalice, koja omogućava bolju cirkulaciju
 • po dubini podesiv sjedeći dio, koji produžujemo, kada dijete raste
avtosedez-recaro-mako-elite-2-vs-mako-2

TEHNIČKI PODACI

Dječja autosjedalica izrađena po standardu UN R129/02 “i-Size” kategorije za djecu između 100 do 135 cm visine Dječja autosjedalica izrađena po standardu UN R129/02 “specifična za vozilo” kategorije za djecu između 135 do 150 cm visine
44 / 47 / 60.5 – 80.5 cm
7,5 kg
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo