Akcija vrijedi do 24.6.2024
close

BeSafe pojas za trudnice

besafe

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX štiti majku i nerođeno dijete u slučaju nesreće i preporučuje se od drugog mjeseca trudnoće. Pojas za trudnice iZi FIX osmišljen je da dodatno poboljša udobnost i olakša svakodnevnu upotrebu. Jedan pojas – dva života Preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće Postavljanje: ISOfix i automobilski pojas s uporištem na tri točke ili traka za namještanje i pojas s uporištem na tri točke

55 €
65 €
414,56 kn 489,94 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 55 €

1.7.2024 time

BeSafe pojas za trudnice

BeSafe pojas za trudnice i BeSafe pojas za trudnice iZi FIX štite i majku i dijete, a preporučuju se od drugog mjeseca trudnoće. Pojas za trudnice zadržava sigurnosni pojas automobila na pravilnom položaju na tijelu, tako da je majka propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta. BeSafe pojas za trudnice iZi FIX može se postaviti na ISOfix priključke na suvozačkom ili stražnjim sjedalima, odnosno na vozačkom sjedalu pomoću priložene trake. Besafe pojas za trudnice može se postaviti i s pripadajućom trakom na suvozačkom ili vozačkom sjedalu. BeSafe pojas za trudnice testiran je u sudaru prema standardu ECE R16 (odobrenje za sigurnosne pojaseve).

Jedan pojas – dva života

  • preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće
  • postavljanje: ISOfix i automobilski pojas s uporištem na tri točke ili traka za namještanje i pojas s uporištem na tri točke
  • testirano prema: ECE R16
Pas za nosečnico izi Fix BeSafe 1

Povećana udobnost i upotrebljivost

Osim što štiti nerođeno dijete, BeSafe pojas za trudnice iZi FIX, također budućoj majci povećava udobnost smanjujući neugodan pritisak na trbuh i mjehur tijekom putovanja. Poboljšana međunožna kopča kroz koju se umetne pojas osigurava da je pojas ispod trbuha, što trudnici omogućava naginjanje prema naprijed i jednostavnu svakodnevnu upotrebu

Može se koristiti na gotovo svim sjedalima u automobilu

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX lako se može instalirati na gotovo sva sjedala u automobilu. Pojas se može postaviti na ISOfix priključke na sjedalima ili instalirati pomoću priložene trake.

Postavljanje s trakom za namještanje i automobilskim pojasom u 3 točke

Pojas za trudnice iZi FIX može se koristiti na prednjem sjedalu, instaliran pomoću priložene trake za namještanje. Jednostavna kopča olakšava premještanje pojasa s jednog sjedala na drugo.

Postavljanje s ISOfix priključcima i automobilskim pojasom u 3 točke

Kliknite na ISOfix priključne točke u automobilu i pojas za trudnice je spreman za upotrebu.

Korisni blog postovi

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

Kako guralica potiče razvoj vašeg djeteta

Jeste li ikada promatrali kako vaš mališan s veseljem juri dvorištem na svom guralici? Možda ste se zapitali je li to samo igra ili ta aktivnost također ima dugoročne koristi za razvoj vašeg djeteta.

image

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo