Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice BeSafe Ogledalo XL2 sa svjetlom

BeSafe Ogledalo XL2 sa svjetlom

besafe

BeSafe ogledalo je super praktičan dodatak za lakši pregled djeteta tijekom vožnje pri korištenju dječje autosjedalice koja se postavlja suprotno od smjera vožnje, jer kroz retrovizor automobila i ogledalo BeSafe XL2 možemo vidjeti dijete u njegovoj autosjedalici.

39.99 €
301,42 kn
10.10.2023

BeSafe OGLEDALO XL2 SA SVJETLOM

ZNAČAJKE

 • Posebno prikladno kada se dijete nalazi u dječjoj autosjedalici okrenutoj prema nazad (u suprotnoj smjeru vožnje)
 • Optimalan pogled čak i u mraku uz nježno daljinski upravljano LED svjetlo
 • Dimenzije: 27×20 cm
 • U kompletu s daljinskim upravljačem
 • Izuzetno izdržljivi materijali testirani na sudare
 • Radi na baterije (3xAA + 2xAAA) koje nisu uključene
 • Mogućnost potpuno čvrste montaže na razne naslone za glavu svih marki automobila.
Ogledalo z lučko BeSafe XL2
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag