Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Kad smo vani TRAX uređaj za vuču bicikla

TRAX uređaj za vuču bicikla

Ni določen

TRAX PRO je praktičan uređaj koji se jednostavno postavlja na bicikl i omogućuje vuču drugog bicikla. Koristi se za vuču i odraslog i malog biciklista. Trakciju osigurava snažno i izdržljivo uže i mehanički sustav dizajniran za automatsko spremanje uže natrag u kućište kako bi se spriječilo bilo kakvo zapetljavanje između bicikla. Zasigurno je trenutno jedan od najudobnijih, učinkovitijih i praktičnijih sustava za spajanje dva bicikla u tandemu. Također se može koristiti s e-biciklima.

49.90 €
376,12 kn
14.12.2023

Glavna svrha TRAX sustava je podijeliti ljubav prema biciklizmu sa svima, bez obzira na razinu fizičke spremnosti i vladanja biciklističkim vještinama jednog ili drugog biciklista.

Omogućava izuzetno jednostavno pričvršćivanje i odvajanje jednog bicikla od drugog – u pola minute možete promijeniti 2 neovisna bicikla u tandem i nastaviti vožnju.

Izuzetno praktično u slučaju da su s nama na biciklijadi djeca ili fizički slabije sposobni članovi obitelji ili prijatelji.

Također se pokazao izvrsnim rješenjem u slučaju da se jedan bicikl pokvari, jer Trax uvijek može biti pri ruci – montiran na nosač sjedala ili pospremljen u ruksaku ili džepu biciklističke majice.

Teži samo 130 g, tako da sigurno neće biti prevelik teret.

Trax vlečna vrv 1

Jednostavno i učinkovito korištenje glavni je cilj na kojem je TRAX dizajniran, stoga nisu potrebni dodatni alati za montažu i korištenje.

Uređaj se pričvršćuje remenom i kopčom koja je uključena.

Može se postaviti na prednji ili stražnji dio bicikla – na različite dijelove bicikla, tako da je pogodan za sve vrste bicikala.

Uže za vuču izrađena je od polietilena visoke gustoće i ima mehanizam koji automatski sprema konop u kućište kada nije pod opterećenjem, čime se eliminira mogućnost da se uže zapetlja između bicikla kada nestane napetosti.

Krenite na biciklistički izlet na koji se nikada prije ne biste odvažili sa svojom djecom!

 

Trax vlečna vrv 4

Mogućnosti instalacije:

TRAX PRO se instalira za manje od minute pomoću priložene loop, čičak trake. Može se postaviti sprijeda (dugi i strmi nizbrdice) ili straga.

Koristan je u raznim situacijama tijekom vožnje biciklom:

  • umor mlađih biciklista;
  • strmom i dugom usponu;
  • dugom i strmom nizbrdici;
  • prekinut lanac;
  • oštećen mjenjač ili ručica;
  • vuču dječjeg bicikla na strmim usponima i dužim biciklističkim izletima.

 

 

Trax-vlečna-vrv-namestitev-hr

TEHNIČKI PODACI

crna
130 g
65x65x45 mm
S pričvršćenom trakom Uže nije elastično Najveća dopuštena ukupna težina vučenog vozača: 120 kg Najveća preporučena brzina vuče: 10 km/h. Bez dodatnog alata Duljina izvučenog užeta: 220 cm Pogodno i za e-bicikle
1 x TRAX PRO uže za vuču bicikla 1 x pričvrsna tekstilna traka 1 x korisnički priručnik

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag