Domov Kad smo vani TRAX uređaj za vuču bicikla

TRAX uređaj za vuču bicikla

trax

TRAX PRO je praktičan uređaj koji se jednostavno postavlja na bicikl i omogućuje vuču drugog bicikla. Koristi se za vuču i odraslog i malog biciklista. Trakciju osigurava snažno i izdržljivo uže i mehanički sustav dizajniran za automatsko spremanje uže natrag u kućište kako bi se spriječilo bilo kakvo zapetljavanje između bicikla. Zasigurno je trenutno jedan od najudobnijih, učinkovitijih i praktičnijih sustava za spajanje dva bicikla u tandemu. Također se može koristiti s e-biciklima.

49.90 €
376,12 kn
28.5.2024 time

Glavna svrha TRAX sustava je podijeliti ljubav prema biciklizmu sa svima, bez obzira na razinu fizičke spremnosti i vladanja biciklističkim vještinama jednog ili drugog biciklista.

Omogućava izuzetno jednostavno pričvršćivanje i odvajanje jednog bicikla od drugog – u pola minute možete promijeniti 2 neovisna bicikla u tandem i nastaviti vožnju.

Izuzetno praktično u slučaju da su s nama na biciklijadi djeca ili fizički slabije sposobni članovi obitelji ili prijatelji.

Također se pokazao izvrsnim rješenjem u slučaju da se jedan bicikl pokvari, jer Trax uvijek može biti pri ruci – montiran na nosač sjedala ili pospremljen u ruksaku ili džepu biciklističke majice.

Teži samo 130 g, tako da sigurno neće biti prevelik teret.

Trax vlečna vrv 1

Jednostavno i učinkovito korištenje glavni je cilj na kojem je TRAX dizajniran, stoga nisu potrebni dodatni alati za montažu i korištenje.

Uređaj se pričvršćuje remenom i kopčom koja je uključena.

Može se postaviti na prednji ili stražnji dio bicikla – na različite dijelove bicikla, tako da je pogodan za sve vrste bicikala.

Uže za vuču izrađena je od polietilena visoke gustoće i ima mehanizam koji automatski sprema konop u kućište kada nije pod opterećenjem, čime se eliminira mogućnost da se uže zapetlja između bicikla kada nestane napetosti.

Krenite na biciklistički izlet na koji se nikada prije ne biste odvažili sa svojom djecom!

 

Trax vlečna vrv 4

Mogućnosti instalacije:

TRAX PRO se instalira za manje od minute pomoću priložene loop, čičak trake. Može se postaviti sprijeda (dugi i strmi nizbrdice) ili straga.

Koristan je u raznim situacijama tijekom vožnje biciklom:

 • umor mlađih biciklista;
 • strmom i dugom usponu;
 • dugom i strmom nizbrdici;
 • prekinut lanac;
 • oštećen mjenjač ili ručica;
 • vuču dječjeg bicikla na strmim usponima i dužim biciklističkim izletima.

 

 

Trax-vlečna-vrv-namestitev-hr

TEHNIČKI PODACI

crna
130 g
65x65x45 mm
S pričvršćenom trakom Uže nije elastično Najveća dopuštena ukupna težina vučenog vozača: 120 kg Najveća preporučena brzina vuče: 10 km/h. Bez dodatnog alata Duljina izvučenog užeta: 220 cm Pogodno i za e-bicikle
1 x TRAX PRO uže za vuču bicikla 1 x pričvrsna tekstilna traka 1 x korisnički priručnik

Korisni blog postovi

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

image

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

image

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

image

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

image

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo