Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Igračke Drvene igračke Pikler penjalica Pinolino Kari

Pikler penjalica Pinolino Kari

pinolino

Trokut s prečkama temelji se na pedagogiji pokreta Austrijanke Emme Pikler i primjeren je za djecu od 12 mjeseci. Trokut se može koristiti kao pomoć pri penjanju, jer je površina presvučena premazom protiv klizanja. Penjalica ne samo da potiče motoričke sposobnosti, već pruža i puno zabave.  Penjalica također se može koristiti kao špilja, skrovište ili šator te je zbog svoje prilagodljivosti prikladna za  korištenje dugi niz godina.

150.00 €
1.130,63 kn
4.10.2023

Pikler penjalica Pinolino Kari

 • Masivno drvo breze i bukve, bezbojno lakirano
 • Š 75 cm, D 68 cm, V 62 cm, nagib 60 stupnjeva
 • Podesivi kut od 60 do 180 stupnjeva
 • Štapovi za penjanje su lakirani s protukliznim premazom
 • Nosivost: 50 kg
 • Preporuča se za djecu od 1 godine starosti
 • FSC® certificiran (FSC-C120795).
Pinolino plezalni trikotnik Kari 1

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnostite potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag