Domov Igračke Za dječake Pikler penjalica Pinolino Kari

Pikler penjalica Pinolino Kari

pinolino

Trokut s prečkama temelji se na pedagogiji pokreta Austrijanke Emme Pikler i primjeren je za djecu od 12 mjeseci. Trokut se može koristiti kao pomoć pri penjanju, jer je površina presvučena premazom protiv klizanja. Penjalica ne samo da potiče motoričke sposobnosti, već pruža i puno zabave.  Penjalica također se može koristiti kao špilja, skrovište ili šator te je zbog svoje prilagodljivosti prikladna za  korištenje dugi niz godina.

112.50 €
150.00 €
847,97 kn 1.130,63 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 04.03.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 112.50 €

6.3.2024

Pikler penjalica Pinolino Kari

 • Masivno drvo breze i bukve, bezbojno lakirano
 • Š 75 cm, D 68 cm, V 62 cm, nagib 60 stupnjeva
 • Podesivi kut od 60 do 180 stupnjeva
 • Štapovi za penjanje su lakirani s protukliznim premazom
 • Nosivost: 50 kg
 • Preporuča se za djecu od 1 godine starosti
 • FSC® certificiran (FSC-C120795).
Pinolino plezalni trikotnik Kari 1

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnostite potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag